Розглянуто Рафаель Тоширо // Не згоден з рішенням адміністратора // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Не згоден з рішенням адміністратора, адже автошкола вважається зеленою зоною згідно з правилами проєкту. Також адміністратор не зафіксував факт багоюзу від певних людей, адже в машині де лише 2 місця сиділо 4 людини, що є зафіксованим на відео.
    Мої відповіді на вердикт адміністратора:
    1. Автошкола є зеленою зоною: 20. Автошкола м. Київ / м. Дніпро
    2. Згідно канонів RolePlay в обох машинах були закриті, тому як я міг почути цих людей? Прошу звернути увагу, що коли люди були на вулиці та попросили вийти - я вийшов, адже згідно RolePlay я їх чув.
    3. Я згоден з тим, що в нас війна кланів, але вбивати в GZ суворо заборонено.
    Прошу перерозглянути скаргу та видати відповідне покарання гравцям.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
  5. Дата походження: 26.02.2024

Останнє редагування модератором:

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Прошу ГА звернути увагу, що саме на момент порушення як ви говорите, дана ситуація була не в зеленій зоні,
також, по вам не був відкритий вогонь допоки ви не вийшли з авто, згідно правил, якщо людина ігнорує прохання вийти з авто, то можна відкрити вогонь саме по колесам, на відео чітко видно що вогонь був саме по колесам, потім вас попросили вийти і тільки після того як ви вийшли з авто, саме по вам був відкритий вогонь.
Очікуйте вердикт головного адміністратора!​

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
Вітаю.
Прошу ГА звернути увагу, що саме на момент порушення як ви говорите, дана ситуація була не в зеленій зоні,
також, по вам не був відкритий вогонь допоки ви не вийшли з авто, згідно правил, якщо людина ігнорує прохання вийти з авто, то можна відкрити вогонь саме по колесам, на відео чітко видно що вогонь був саме по колесам, потім вас попросили вийти і тільки після того як ви вийшли з авто, саме по вам був відкритий вогонь.
Очікуйте вердикт головного адміністратора!​
Автошкола є зеленою зоною, тобто ця ситуація трапилась саме біля автошколи, відповідно, в зеленій зоні. Також, згідно канонів RolePlay я не міг їх чути, адже в мене були закриті вікна і в цих людей також були закриті вікна, але коли вони вийшли з автомобіля і сказали вийти, то я вийшов, адже знову ж таки згідно канонів RolePlay я їх чув. І вбили мене саме в зеленій зоні, можете ознайомитись з мапою зелених зон за цим посиланням.
Відредаговано: СТО також вважається зеленою зоною 28. СТО.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація доволі спірна, так як на вашому же відео також видно навмисний ухід в зелену зону, тому гравців не буде покарано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі