В очікуванні Нова фракція «ДКАУ»

Богдан Сагайдaчний

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
93
Реакції
76
Бали
73
IMG_1276.png

«ДКАУ» - Державне космічне агенцтво України

Вітаю, у цій темі я постараюсь максимально коротко та чітко пояснити діяльність даної фракції, систему підвищення, автопарк та багато іншого! Якщо вам сподобається ідея, підтримайте її та поділіться з друзями. У свою чергу я прошу отримати винагороду якщо дана фракція реалізується.

Отже для початку пропоную ознайомитися з даною організацію у Вікіпедії -
ТИЦЬ
Знімок екрана (94).png
Знімок екрана (95).png
Знімок екрана (96).png

Знімок екрана (97).png
Знімок екрана (99).png
Знімок екрана (101).png

Знімок екрана (102).png
Знімок екрана (103).png

Діяльність фракції:
- Польоти на космічних ракетах у космох та на інші планети
- Ремонт космічних кораблів

- Видобування корисних речей та копалин
- Проведення екскурсійних польотів за досить солідну ціну
- Будування космічних станцій
- Можливість створення життя на місяці
- Та багато іншого що можна придумати для фракції яка займається Космосом

Реалізація у грі:

- Ігрова мапа: по перше добавити саму станцію де буде базуватися станція, це може буте місце максимально далеко від всіх. По друге реалізація Місяця на карті, куди будуть спрямовані багато польотів, може не відображатися на мапі, проте ми будемо його бачити далеко в космосі.
- Космос та Місяць: реалізація космосу є наступною: коли ти будеш пролітати певну висоту (тільки на космічні ракеті) небо ставатеме чорніше та виднітимуться "планети" - які можуть бути просто текстурами в далені, та Місяць на якому буде розвиватися життя. На місяць можна буде сісти на космічному літаку на певній станції, проте щоб по ньому ходити та дихати вам потрібні "Спец Маски" без яких ваш персонаж втрачатиме здоров'я та помре, вони будуть в основі форми працівників та продаватися окремо для туристів.

Основні роботи на яких буде базуватися система підвищення:

Знімок екрана (90).png
Знімок екрана (92).png

- Ремонт космічних кораблів:

Працівник зможе бігати по мітках на станції (яка знаходиться на Землі) та простими кнопками ремонтувати космо-кораблі, система може бути схожа як в УЗ чи газової служби. Нічого не звичайного, також на мою думку ця функція буде підходити для підвищення на самих низьких рангах ( по фатку як слюсарь в УЗ). Я не беру до уваги здачу статуту, тен. коди і т.д тому що це і так обов'язково але лідер сам вирішує на якому етапі це питати.

Знімок екрана (91).png
Знімок екрана (93).png

- Виробництво спец. масок:

Можливість виробляти спец. маски про які я згадував на початку (без яких ви помрете у космосі та те що вони є комплектом форми працівників а також продаються окремо як аксесуар для туристів) суть буде схожа як з Glovo, тобто потрібно пройти мінігру та зібрати маску. Маски можуть бути зроблені тільки для системи, тобто на форму працівників це не впливатиме. Також на мою думку це буде хороше завдання для наступних рангів після самого низького.

Знімок екрана (95).png
Знімок екрана (105).png

- Відправлення на Місяць:
Відправлення екіпажу на місяць одне з основних функцій старшого складу та по прильоту на Місяць працівники зможуть наприклад будувати станції (я це кажу бо політ має бути обгрунтованим та з цілю), сам політ буде відбуватися схоже як в УЗ через створення лобі, де потрібно інвайтнути обов'язковий екіпаж та тоді ти зможеш відправитися у політ. Обов'язковий склад: Командир, Пілот, Інженер Механік - про дані посади та обов'язки я розкажу пізніше.

1709528673745.png
1709528829651.png

- Відправлення туристів на місяць:

Функціонал такий самий, створюєш лобі - добавляєш екіпаж, проте у категорії вибираєш "пасажирський" (до речі будуть дві категорії літаків для створення лобі, пасажирський та дослідницький) коли створено лоббі у всіх бажаючих пасвжирів буде можливість сісти у космо. корабель проте коли вони натиснуть G їм запропонує купити квиток (схоже як на оренді транспорту) ціна буде базуватися від Президента країни, він буде зібльшувати або зменушвати відсоток квитка. (безумовно квитки будуть від 100к + %) Коли пасажири сядуть корабель відправиться на Місяць і при успішному приземленні екіпаж отримає ЗП, а всі пасажири вийдуть та змоуть ходити Місяцем. Що до обмеження карти - на місяці можна зробити кратири по кінцях текстури які наповнені смолою, дальше них ти не заплевеш (впринципі так як на хвичайні карті)

1709529391550.png

- Збір смоли на Місяці:
Ще одна робота на самому Місяці це добуток чорної смоли, можна реалізувати ніби ти робиш цілий квест починаючи від Землі та польоту, закінчуючи збором смоли та поверненням.

flatline.jpg

- Лікування космонавтів:

іМожливість лікувати склад та знаходити спеціально створенні НОВІ ХВОРОБИ У КОСМОСІ, які не зможуть лікувати прості лікарі.

Форма та звання:

Знімок екрана (106).png

1-е звання: Лікар-космонавт

1709531127185.png

2-е звання: Дослідник-космонавт

1709529667265.png

3-є звання: Інженер Механік

astronavt-iz-gta-5_1686005642_305844.jpg

4-е звання: Пілот

1709531698682.png

5-е звання: Командир

1709531912387.png

(Зам. Лідера) 6-е звання: Керуючий космічного агенцтва

400266-553.jpg

(Лідер) 7-е звання: Головний директор космічної агенції

Висновок:
Потрібно ще добавати пару космічних ракет та квести, станції і т.д
Зв'язок зі мною: телеграм; @bodya_x09

discord: sahayda

05 сервер
Богдан Сагайдачний (4431)

p.s. беріть мене в команду, в мене багато ідей)​

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68
Проти, потрібно розробляти карту космосу, а часу на це немає.

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
Переглянути вкладення 192362
«ДКАУ» - Державне космічне агенцтво України

Вітаю, у цій темі я постараюсь максимально коротко та чітко пояснити діяльність даної фракції, систему підвищення, автопарк та багато іншого! Якщо вам сподобається ідея, підтримайте її та поділіться з друзями. У свою чергу я прошу отримати винагороду якщо дана фракція реалізується.

Отже для початку пропоную ознайомитися з даною організацію у Вікіпедії -
ТИЦЬ
Переглянути вкладення 192370Переглянути вкладення 192371Переглянути вкладення 192372
Переглянути вкладення 192373Переглянути вкладення 192374Переглянути вкладення 192375
Переглянути вкладення 192376Переглянути вкладення 192377

Діяльність фракції:
- Польоти на космічних ракетах у космох та на інші планети
- Ремонт космічних кораблів

- Видобування корисних речей та копалин
- Проведення екскурсійних польотів за досить солідну ціну
- Будування космічних станцій
- Можливість створення життя на місяці
- Та багато іншого що можна придумати для фракції яка займається Космосом

Реалізація у грі:

- Ігрова мапа: по перше добавити саму станцію де буде базуватися станція, це може буте місце максимально далеко від всіх. По друге реалізація Місяця на карті, куди будуть спрямовані багато польотів, може не відображатися на мапі, проте ми будемо його бачити далеко в космосі.
- Космос та Місяць: реалізація космосу є наступною: коли ти будеш пролітати певну висоту (тільки на космічні ракеті) небо ставатеме чорніше та виднітимуться "планети" - які можуть бути просто текстурами в далені, та Місяць на якому буде розвиватися життя. На місяць можна буде сісти на космічному літаку на певній станції, проте щоб по ньому ходити та дихати вам потрібні "Спец Маски" без яких ваш персонаж втрачатиме здоров'я та помре, вони будуть в основі форми працівників та продаватися окремо для туристів.

Основні роботи на яких буде базуватися система підвищення:

Переглянути вкладення 192363 Переглянути вкладення 192365

- Ремонт космічних кораблів:

Працівник зможе бігати по мітках на станції (яка знаходиться на Землі) та простими кнопками ремонтувати космо-кораблі, система може бути схожа як в УЗ чи газової служби. Нічого не звичайного, також на мою думку ця функція буде підходити для підвищення на самих низьких рангах ( по фатку як слюсарь в УЗ). Я не беру до уваги здачу статуту, тен. коди і т.д тому що це і так обов'язково але лідер сам вирішує на якому етапі це питати.

Переглянути вкладення 192364Переглянути вкладення 192366
- Виробництво спец. масок:

Можливість виробляти спец. маски про які я згадував на початку (без яких ви помрете у космосі та те що вони є комплектом форми працівників а також продаються окремо як аксесуар для туристів) суть буде схожа як з Glovo, тобто потрібно пройти мінігру та зібрати маску. Маски можуть бути зроблені тільки для системи, тобто на форму працівників це не впливатиме. Також на мою думку це буде хороше завдання для наступних рангів після самого низького.

Переглянути вкладення 192378Переглянути вкладення 192379

- Відправлення на Місяць:
Відправлення екіпажу на місяць одне з основних функцій старшого складу та по прильоту на Місяць працівники зможуть наприклад будувати станції (я це кажу бо політ має бути обгрунтованим та з цілю), сам політ буде відбуватися схоже як в УЗ через створення лобі, де потрібно інвайтнути обов'язковий екіпаж та тоді ти зможеш відправитися у політ. Обов'язковий склад: Командир, Пілот, Інженер Механік - про дані посади та обов'язки я розкажу пізніше.

Переглянути вкладення 192380Переглянути вкладення 192381

- Відправлення туристів на місяць:

Функціонал такий самий, створюєш лобі - добавляєш екіпаж, проте у категорії вибираєш "пасажирський" (до речі будуть дві категорії літаків для створення лобі, пасажирський та дослідницький) коли створено лоббі у всіх бажаючих пасвжирів буде можливість сісти у космо. корабель проте коли вони натиснуть G їм запропонує купити квиток (схоже як на оренді транспорту) ціна буде базуватися від Президента країни, він буде зібльшувати або зменушвати відсоток квитка. (безумовно квитки будуть від 100к + %) Коли пасажири сядуть корабель відправиться на Місяць і при успішному приземленні екіпаж отримає ЗП, а всі пасажири вийдуть та змоуть ходити Місяцем. Що до обмеження карти - на місяці можна зробити кратири по кінцях текстури які наповнені смолою, дальше них ти не заплевеш (впринципі так як на хвичайні карті)

Переглянути вкладення 192382

- Збір смоли на Місяці:
Ще одна робота на самому Місяці це добуток чорної смоли, можна реалізувати ніби ти робиш цілий квест починаючи від Землі та польоту, закінчуючи збором смоли та поверненням.

Переглянути вкладення 192384

- Лікування космонавтів:

іМожливість лікувати склад та знаходити спеціально створенні НОВІ ХВОРОБИ У КОСМОСІ, які не зможуть лікувати прості лікарі.

Форма та звання:

Переглянути вкладення 192385
1-е звання: Лікар-космонавт

Переглянути вкладення 192390
2-е звання: Дослідник-космонавт

Переглянути вкладення 192383
3-є звання: Інженер Механік

Переглянути вкладення 192387

4-е звання: Пілот

Переглянути вкладення 192393
5-е звання: Командир

Переглянути вкладення 192394
(Зам. Лідера) 6-е звання: Керуючий космічного агенцтва

Переглянути вкладення 192395
(Лідер) 7-е звання: Головний директор космічної агенції

Висновок:
Потрібно ще добавати пару космічних ракет та квести, станції і т.д
Зв'язок зі мною: телеграм; @bodya_x09

discord: sahayda

05 сервер
Богдан Сагайдачний (4431)

p.s. беріть мене в команду, в мене багато ідей)​
Проти

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі