Зачинено ДМ на роботі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
11
Реакції
14
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Ростян порубаний, Дейл Хелл
2. Особистий нікнейм: Бодя Золото
3. Суть скарги: ДМ на роботі
4. Особисті докази (скриншот/відео):тисни

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Вітаю!
Беру на розгляд.
Уважаемый , Администратор , как участник(обвиняемый) прикрепляю полное видео ситуации, что происходило до, и ДБ,НРД,Нонрп,ДМ, + введения администратора в заблуждения (обман) с личной выгодой ( а именно выдача наказания игрокам враждующего клана)

Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
11
Реакції
14
Бали
3
По 1 І на вашом відкаті спокійно видно як ви в дві особи підїхали на машині то почали по мені стриляти і ви кажите щей цеж дм на роботі По 2 Та ці 2 особи видно що цілоспрямовано їхали до мене щоб мене вбити По 3 Я потім спокійно їду через 4 хвилини та мене вбивають на роботі

Останнє редагування:

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
По 1 І на вашом відкаті спокійно видно як ви в дві особи підїхали на машині то почали по мені стриляти і ви кажите щей цеж дм на роботі По 2 Та ці 2 особи видно що цілоспрямовано їхали до мене щоб мене вбити По 3 Я потім спокійно їду через 4 хвилини та мене вбивають на роботі
Есть системное время, где твой дб раньше чем дм! Пусть разберётся администрация
Обман 2.0?

Ханна Хелл

Козак
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
8
Реакції
15
Бали
3
Так як дане відео повинно бути надано від першого обличчя, прикріпляю його тут . Адже я була свідком цієї ситуації, а саме DB по відношенню не тільки мене, але й моїх сокланівців, NonRP, NRD, провокація на DM та й в подальшому введення в оману адміністрації задля власної вигоди.
@Такізава Кензо

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
199
Реакції
171
Бали
43
Вітаю!
Переглянувши докази не бачу порушень.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі