Зачинено Скарга на Павла Лютого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

BLAZER

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ваш ігровий нік: Блейзер Рево
Ігровий нік адміністратора: Павло Лютий
Причина покарання: DM
Суть скарги: Не бачачи всієї ситуації ваш адмін вирішив видати мені покарання на 5 годин. Хтось мені пояснить де тут DM? Чи, може, адміністрація сама не до кінця вивчила терміни? Я вам допоможу. "ДМ" або "DM" від англійського словосполучення Death Match, що означає вбивство без причини. Якщо подивитися мій фрапс, то можна зрозуміти, що причина була. Чи ви в житті теж нічого не зробили б людині, яка навмисно підрізає вашу машину? На майбутнє раджу більше не видавати такі суворі покарання на право i на лiво. Це погано скінчиться.
Дата видачі покарання: 22.07.2022
Скриншот видачі покарання:

Мiй фрапс:
Готовий відповідати у разі обману:
Так

Павло Лютий

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Суть скарги: Не бачачи всієї ситуації ваш адмін вирішив видати мені покарання на 5 годин. Хтось мені пояснить де тут DM? Чи, може, адміністрація сама не до кінця вивчила терміни? Я вам допоможу. "ДМ" або "DM" від англійського словосполучення Death Match, що означає вбивство без причини. Якщо подивитися мій фрапс, то можна зрозуміти, що причина була. Чи ви в житті теж нічого не зробили б людині, яка навмисно підрізає вашу машину? На майбутнє раджу більше не видавати такі суворі покарання на право i на лiво. Це погано скінчиться.

Мiй фрапс:
Так
Доброго дня Вам, шановний гравець. Виходячи з того, що я побачив та з вашого фрапсу, Ви почали бійку перші. Чим порушили правила серверу, а саме: 7.3.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. За що і були покарені КПЗ на 300 хв. Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником. P.S. В реальному житті за вбивство людей, саджають! З повагою, Павло Лютий!

Павло Лютий

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3

Мiй фрапс:
Так
Додаю посилання на фрапс побаченого особисто.

artrurgik

Генеральний Прокурор
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
9
Реакції
1
Бали
3
Ну так в реальной жизни за убийство сажают, так пусть менты эти м и занимаются. Это чисто рп процесс. К примеру если он оскорбил его а тот обил за оскорбление это рп, за это дм нельзя давать. Может вы некомпитентный сотрудник и не стояли на лидерках или админках других рп проектов

BLAZER

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ну так в реальной жизни за убийство сажают, так пусть менты эти м и занимаются. Это чисто рп процесс. К примеру если он оскорбил его а тот обил за оскорбление это рп, за это дм нельзя давать. Может вы некомпитентный сотрудник и не стояли на лидерках или админках других рп проектов
Полностью согласен с этим комментарием

Видалений користувач 153

Гість
Доброго дня, покарання видано вірно. Приємної гри

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі