Розглянуто Aндрій Смітт / Покараня Без Причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tyler.tosvx

_видаліть_
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
124
Реакції
76
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Максік Трейс
  3. Суть скарги: Адміністротор видав покараня без причино !!!! . На відео було видно час порушеня / 1-перше порушеня від гравця у годині 14:54 / 2-друге порушеня від гравця у годині 17:01.47 !!! / Такош Адміністротор Уже видав не часне покараня та я щас втрачаю своє время в деморгані !!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (1-Перше Порушеня Тиць ) ( 2-друге Порушеня Тиць ) .
  5. Дата походження: 12.03.2024
  6. UKRAINE GTA 12.03.2024 22_39_32.png

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
Вітаю шановний гравець так як це дві різних скарги та дві різні ситуації тому рішення такі, з приводу вашого покарання ви стали очікувати гравця який вийде та почне вас убивать, і тим самим коли ви просто стояли ви порушили правило PG (інстинкт самозбереження) і на відео з 2 скарги,що й не виключає 1 скаргу ,чітко видно що ви цілеспрямовано записували відео на гравця цим порушуючи правило PG.

Tyler.tosvx

_видаліть_
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
124
Реакції
76
Бали
33
Ну умени просто постояно включиний Фрапс 2. Ви подивіця на Годину Де Ви бачете пг 3 я стою біля своїй квартири та не очіковав що мене хтось має вбивати

Tyler.tosvx

_видаліть_
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
124
Реакції
76
Бали
33
І так ви шукаєте відмаски вам попросили потрібно слідкувати за точно годиною , бутьте уважні пане Сміття .. Учікую вітповідь Від / ГА - З.ГА

Андрій Смітт

Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
Ну умени просто постояно включиний Фрапс 2. Ви подивіця на Годину Де Ви бачете пг 3 я стою біля своїй квартири та не очіковав що мене хтось має вбивати
Вітаю. Години до PG яке мають відношення? Якщо ви викладаєте дві скарги то дві окремі ситуації, якщо ви хочите щоб порівняли час та порушення звязані то вам потрібно було це повязати в одній темі.

Андрій Смітт

Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
І так ви шукаєте відмаски вам попросили потрібно слідкувати за точно годиною , бутьте уважні пане Сміття .. Учікую вітповідь Від / ГА - З.ГА
Пане ГА/ЗГА прошу зафіксувати образи в мою сторону від гравця. В даному повідомлені.

Андрій Смітт

Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
Також як ви стверджуєте ви просили прослідкувати за годиною точно суть вашої скарги що 1 що 2 DM без додаткових нарікань та пояснень.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
Скарга буде перерозглянута. З адміністратором проведу бесіду.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі