Відмовлено Микола Чорновіл| Не за що дав варн!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Ярмоленко

С.Неоф, Куратор івентів | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
692
Реакції
626
Бали
153
Нікнейм адміністратора:
Особистий нікнейм:Микола Чорновіл
Суть скарги:Переглянув на форумі скаргу на мене за то що я вийшов з сервера під час арештовування но то ді мене вибило за інтернету...
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 21.03.2024

Роман Ярмоленко

Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
692
Реакції
626
Бали
153
Мене звати Роман Ярмоленко id #17864

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
851
Бали
138
Вітаю , я писав цю скаргу.
По вашій поведінці тоді не скажеш що вас вибило . Навіть по тому відрізку фрапсу видно що ви вийшли з гри .
P.S з гри майже завжди викидує коли ви їдете на машині чи у місці де багато машин гравців т.д .
Та розробники оптимізували гру так що мене не викидує з гри навіть через інтернет (в мене він 2 мб/сек) .
Якщо ви бажаєте доказати що у вас слабий інтернет надішліть середню швидкість інтернету через сайт speedtest.com

Останнє редагування:

Роман Ярмоленко

Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
692
Реакції
626
Бали
153
Вітаю , я писав цю скаргу.
По вашій поведінці тоді не скажеш що вас вибило . Навіть по тому відрізку фрапсу видно що ви вийшли з гри .
P.S з гри майже завжди викидує коли ви їдете на машині чи у місці де багато машин гравців т.д .
Та розробники оптимізували гру так що мене не викидує з гри навіть через інтернет (в мене він 2 мб/сек) .
Якщо ви бажаєте доказати що у вас слабий інтернет надішліть середню швидкість інтернету через сайт speedtest.com
Емм... Тобі повіг що мене просто вибило і все та я вам не зобов'язати давати швидкість свого інету якщо адміни будуть
простити то тоді тільки..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі