Зачинено Льоха Золото / Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
1. Нікнейм лідера / заступника: Льоха Золото
2. Особистий нікнейм: Дмитро Малиновський
3. Суть скарги: Лідер 02 серверу, порушує правила на 01 сервері, я пропоную наказувати лідерів за порушення ПРАВИЛ ПРОЄКТУ, навіть якщо він отримав деморган або мут на іншому сервері України ГТА, це виходить так, на 02 я лідер буду вести себе нормально , а на 01 я не лідер, буду займатися повною фігнею та заважати іншим гравцям.
4. Особисті докази (скриншот/відео): нижче скрін як лідера на 01 наказали.

5. Дата походження: 07.01.23

1673042270194.png

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
164
Реакції
31
Бали
28
я не підтримую вас, якщо Льоха Золото, порушив 1 раз серверні правила та й тем більш на 01 сервері, і де тут масованні порушення за які потрібно зняти лідера?

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
я не підтримую вас, якщо Льоха Золото, порушив 1 раз серверні правила та й тем більш на 01 сервері, і де тут масованні порушення за які потрібно зняти лідера?
Я пишу щоб його знімали? Що ти висрав? Я навіть не про те щоб лідеру дали покарання, а про те щоб ввели нове правило.

Закрийте тему і дайте вже відповідь, щоб таких висерів не було.

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
164
Реакції
31
Бали
28
Мені от цікаво, як ви хотіли та подавали заявку на лідера МОЗ, якщо ви так розмовляете з людьми? От цікаво на що ви розраховували коли ви так розмоволяете

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Мені от цікаво, як ви хотіли та подавали заявку на лідера МОЗ, якщо ви так розмовляете з людьми? От цікаво на що ви розраховували коли ви так розмоволяете
Мене дратують такі люди як ви, я подавав заявку на МОЗ тому що я там був заступником та виконував багато функцій замість лідера. До чого тут ваші коментарі безглузді не розумію, до чого тут ви до цієї скарги?

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Я розумію що ви добре там знайомі з цим лідером і так далі, але показових коментарів щоб оправдати лідера , який порушує правила не треба давати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі