Вітаю Шановний гравець! На кожному відео ви не постійно підбігаєте до людини, на доказах потрібні чіткі докази початку конфлікту для обєктивної оцінки ситуації ваших доказів мені не достатньо... Якщо брати ваші докази до уваги щодо ДМ-ЗЗ без початку конфлікту то вам і гравцю можна надати покарання за Масові порушення серверу, прошу ГА/ЗГА розглянути це як Масові порушення від обох гравців 148341 Арсеній Акопов та 49955 Ярослав Дмитерчук. Також хочу до вести до уваги такими провокаціями людина просто зливає гравців так як уже такі скарги були від гравця одна ситуація порізана на декілька.
Як це без початку конфлікту?Вже повторюю у 3 раз, що конфлікти є повними, і відео докази також є повними!На рахунок 4 скарг, яким чином я хочу його злити? В мене є відеодокази стосовно 4 скарг, що дана людина сама починає стрільбу, мені неможна захищатись?Ви самі стверджуєте, якщо брати мої відео докази, без початку конфлікту, хоть конфлікт є повним на відео, то нам обом можна видати покарання за масові порушення, то для цього достатньо доказів? А для того щоб людину посадити за дмзз, не достатньо(Чому ви зразу цього не робили? А передаєте старшим адмінам цю інформацію?В мене думка одна, ти просто навіть не переглянувши повністю відеодокази, зробив собі рішення, і позакривав усі скарги!