Розглянуто нон рп СБУ Харков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Стасюк

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
23
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм гравця:Павел Шабалін
2. Особистий нікнейм:Саша Стасюк
3. Суть скарги:нікого не трогав підїхав сотруднік СБУ по нон рп побачив що я в машині так як я стояв а він через 100 процентів тоніровкі мене якось побачив це нон рп далі я йому дав паспорт все як треба почав тікати він спочатку почав стріляти по моїй машині потім я відкрив вогонь по ньому він мене вбив по правила рп коли персонаж вбити то не можна повертатися 15 хв на місце смерті це раз два нон рп від сотрудніка в тому що він приїхав до лікарні коли мене вбив і в зз взяв мене в наручники цей співробітник потребує наказанія а саме або догана або звільнення за нон рп дії
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:09.01.2023

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
25
Реакції
11
Бали
3
Підтримую і наголошую якщо так буде на далі мої хлопці і я не дамо жити СБУ Харкову на сервері так як вони нон рпешать а ми маємо це терпіти по вашому?
ні так не піде або всі дотримуються рп і за порушення получають наказанія або ми почнемо не давати жити СБУ дякую за увагу зам клану Велсон.

ПАШКА

Новий гравець
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
23
Реакції
3
Бали
3
ти був в ариєнтіровкі СБУ

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
25
Реакції
11
Бали
3
тоді скажи друге ти знаєш що по правилам рп даже якщо так то ти немаєш ніякого права після того як вбив людину у розшуку його затримувати в зз коли він респавнувся це не по рп це раз а два ти не предьявив орінтіровку і ще дав статью 3.1 і 1.8 мені цікаво де була непокора це раз а два рп правила читай на форумі тобі треба підучити трошкі бо якщо я зайду з парнями то ти вийдеш з ігри і будеш боятися працювати в СБУ так що читай правила рп умнік

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
25
Реакції
11
Бали
3
З повагою Зам клана Welson

Вкладення

• смерть.jpg
    смерть.jpg
    44.9 Кб · Перегляди: 79
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
25
Реакції
11
Бали
3
скажи мені будь ласка де ти бачив в реальному часі щоб після того як поцілейські ранили зловмисника вбили вони його сразу з лікарні брали били тайзером і сажали в тюрму ти нарушив правило 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Беру на розгляд! Закриваю від offtop.

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Поговоривши с лідером СБУ м.Харкьова прийшли до висновку:
Павел Шабалін буде покараний за RK та NonRP дії.
Також лідер проведе с ним бесіду щодо цієї ситуації.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі