Зачинено Микита Вербицький/Оск+Дм машиной

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Микита Вербицький
2. Особистий нікнейм: Ярослав Рейн
3. Суть скарги: Оскал в рп чат генерала ЗСУ(Павло Дурнєв) +дб машиной на ВЧ(до этого такое же но к сожалению фрапса не было)
4. Особисті докази (скриншот/відео): 0:00
5. Дата порушення: 08.01.23

Останнє редагування:

Микита Вербицький

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
4
Бали
3
Ну з приводу ОСК, врахуй те, як там написано, слова «буй» та «їуйло» це не є образами та загальноприйнятими матами.
А з приводу ДБ, ти зрозумій в реальному житті існує таке, що водій в стані алкогольного сп‘яніння міг в‘їхати в зупинку громадського транспорту, або аналогічна ситуація, тому обґрунтуй більш суттєво свою скаргу.
Я й так отримав ув’язнення на 240хв за начебто «нонРп» їзда, але не зрозуміло чому, на сервері заборонено їздити по газонах, або полями?

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Ну з приводу ОСК, врахуй те, як там написано, слова «буй» та «їуйло» це не є образами та загальноприйнятими матами.
А з приводу ДБ, ти зрозумій в реальному житті існує таке, що водій в стані алкогольного сп‘яніння міг в‘їхати в зупинку громадського транспорту, або аналогічна ситуація, тому обґрунтуй більш суттєво свою скаргу.
Тебя бы не пропустили АКПП значит ты влетел либо же жду от тебя фрапс с этой ситуации

Микита Вербицький

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
4
Бали
3
Тебя бы не пропустили АКПП значит ты влетел либо же жду от тебя фрапс с этой ситуации
Послухай хлопче, я тобі пояснюю, якщо ворота були відкриті, то і особа в стані алкогольно сп’яніння могла заїхати на територію, то є ваші проблеми як стороні особи потрапляють на територію В/Ч, якщо виходити звідси, то можна вважати, що прогавина Дурнєва, котрий не може здійснити нормальну організацію служби, а саме хтось з вас забув зачинити ворота, та й на посту АКПП нікого не було, а що в реальній армії неприпустимо, ось тому б мене в не пропустили б, а тут зовсім нікого не має, АКПП пусте з відкритими воротами, я відігравав п’яного тіпа, а постові повинні бути не тільки на АКПП, а й на інших постах і не важливо чи є побудова на плацу чи немає.
Тому хлопче, я тобі нічого не доказую, а просто пояснюю.

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Послухай хлопче, я тобі пояснюю, якщо ворота були відкриті, то і особа в стані алкогольно сп’яніння могла заїхати на територію, то є ваші проблеми як стороні особи потрапляють на територію В/Ч, якщо виходити звідси, то можна вважати, що прогавина Дурнєва, котрий не може здійснити нормальну організацію служби, а саме хтось з вас забув зачинити ворота, та й на посту АКПП нікого не було, а що в реальній армії неприпустимо, ось тому б мене в не пропустили б, а тут зовсім нікого не має, АКПП пусте з відкритими воротами, я відігравав п’яного тіпа, а постові повинні бути не тільки на АКПП, а й на інших постах і не важливо чи є побудова на плацу чи немає.
Тому хлопче, я тобі нічого не доказую, а просто пояснюю.
Так ты это делаешь 2 раз кого ты там играл читай статут пожайлуста потом делай

Микита Вербицький

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
4
Бали
3
Так ты это делаешь 2 раз кого ты там играл читай статут пожайлуста потом делай
Статут відноситься виключно для гравців цієї організації, ніхто з гравців не повинен його виконувати крім тих хто знаходиться в цієї організації, двічі я це не робив, та трапилось зо заїхав один раз на територію В/Ч, і то в стані алкогольного сп‘яніння.

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Статут відноситься виключно для гравців цієї організації, ніхто з гравців не повинен його виконувати крім тих хто знаходиться в цієї організації, двічі я це не робив, та трапилось зо заїхав один раз на територію В/Ч, і то в стані алкогольного сп‘яніння.
Ні статут для всіх то є пункт порушень і ти зробив порушення тому і будеш покаренний

Микита Вербицький

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
6
Реакції
4
Бали
3
Ні статут для всіх то є пункт порушень і ти зробив порушення тому і будеш покаренний
Статут організації я не забов’язаний знати та виконувати, хлопче ти повинен це знати, а те що ти навіть термінів не знаеш наприклад пишеш «ДМ машиною», то це називається «ДБ».

Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
112
Реакції
24
Бали
18
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі