Розглянуто Масові порушення//для ЗГС,ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
1. Назар Левий
2. Дмитро Манько
3. 1)0:01 початок погоні
2)0:34 перше врізання в мій автомобіль
3)0:51 друге врізання в мій автомобіль
4)1:04 постріли спочатку в моє колесо потім в автомобіль
5)1:28 стрільба по машині без причини мій автомобіль був зломаний
6)1:34 багоюз тайзером без рп відігровки
7)1:42-2:05 не прочитана міранди після того почав казати вам зрозумілі ваші права
8)2:17 затриманий за втечу та непідкорення хотя мав бути затриманий за втечу
9)3:35 перевірив мене на рошук чи є в мене рошук а потім предложив адвоката хотя мав це зробити під час поїздки
4. тик
5. 26.03.2024

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
1. Назар Левий
2. Дмитро Манько
3. 1)0:01 початок погоні
2)0:34 перше врізання в мій автомобіль
3)0:51 друге врізання в мій автомобіль
4)1:04 постріли спочатку в моє колесо потім в автомобіль
5)1:28 стрільба по машині без причини мій автомобіль був зломаний
6)1:34 багоюз тайзером без рп відігровки
7)1:42-2:05 не прочитана міранди після того почав казати вам зрозумілі ваші права
8)2:17 затриманий за втечу та непідкорення хотя мав бути затриманий за втечу
9)3:35 перевірив мене на рошук чи є в мене рошук а потім предложив адвоката хотя мав це зробити під час поїздки
4. тик
5. 26.03.2024
Для ГС держ, та закрийте тему щоб не писали.

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21
Вітаю шановні громадянини та шановні монтажори!!!
На даному відео видно повну ситуацію від а до я. Я його начав зупиняти а саме це проїзд на червоне світло світлофору він не підкорювався та тікав був один випадок де я виліз на кришу но це було случайно я не стріляв міранду я прочитав йому а цей громадянин Манько взяв змонтував так що я її не читав тик
Викликав адвоката адвокат був зайнятий та продовжив процес т
ик

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
На даному відео видно повну ситуацію від а до я. Я його начав зупиняти а саме це проїзд на червоне світло світлофору він не підкорювався та тікав був один випадок де я виліз на кришу но це було случайно я не стріляв міранду я прочитав йому а цей громадянин Манько взяв змонтував так що я її не читав тик
Викликав адвоката адвокат був зайнятий та продовжив процес т
ик
Тик тик шось не працює

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21
Викликав адвоката адвокат був зайнятий та продовжив процес
тик

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
Викликав адвоката адвокат був зайнятий та продовжив процес
тик
Шо міранду не чути це твої проблеми бо чогось коли ти мене в автомобіль садив я бився головою об дверку

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21
Дана особа була затримана за непідкорення коли я її зупиняв вона тікала та також за втечу та також штраф проїзд на червоний підрізав громадянина в правилах не заборонено якщо ведеться погоня то підрізати можна коли ми заїхали перший вистріл зробив я біля переїзду це було уже за містом остальні вистрили зробив думаючи що він буду тікати далі з тейзером це уже у особи манька з компом щось PRES F міранду прочитав він відповів угу викликав адвоката адвокат зайнятий був всьо..... p.s Хлопці не плачте

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
Дана особа була затримана за непідкорення коли я її зупиняв вона тікала та також за втечу та також штраф проїзд на червоний підрізав громадянина в правилах не заборонено якщо ведеться погоня то підрізати можна коли ми заїхали перший вистріл зробив я біля переїзду це було уже за містом остальні вистрили зробив думаючи що він буду тікати далі з тейзером це уже у особи манька з компом щось PRES F міранду прочитав він відповів угу викликав адвоката адвокат зайнятий був всьо..... p.s Хлопці не плачте
Зай я плачу шо то капець(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі