Зачинено ігор Олівер/бан не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
1.Нікнейм Адміністратора:Ігор Олівер
2.особистий нікнейм:Микола Герасименко
3.доброго дня! тілько що 10.01.2023 о 15.07 мене відкинули в бан ізза скарги Артема скакуна , ніби я обманув його на гроші із авто! тепер я хочу дізнатися пару моментів , як мені звісно , докази повинні бути із самоі гри , артем скинув докази у скаргу із дискорду , ви самі в той скарзі писали що діскорд не підтверджуе мою особистість . наступне питання , артем доросла людина ну як мінімум це видно по фото , він не дивлючись тех пасорта сказав мені я беру ваше авто! я по всім правилам серверу заіхав на ринок та по всім правилам продав йому авто і він був радий , а потім почав мені погружувати у діскорді щоб я йому віддав гроші , але тоді я уже купив собі друге майно ,він просив у мене фото із тюнинг ательє . я сказав що у мене немає можливості , і як нормальна людина можно була дрчекатися поки буде можливість скинути фото і переглянути і подумати для себе підходить тобі авто чи ні я правильно кажу? мене забанили на 60 днів по суті не за що! прошу розглянути мою скаргу та вивести із бану, дякую!
4.Доказ видачі покарання: (скриншот/відео)https://discordapp.com/channels/@me/1057780630114545707/1062375173199757353
5.Дата походження: сьогодні 10.01.2023 о 15:07

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
ось скарга людини на мене , питання до адміністраціі . ви берете докази із дискорду ? дискорд якось відноситься до гри ?

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
людина не має навіть елементарного фрапсу , у нього своя голова на плечах є він не маленька дитина , мене теж багато разів дурили , але навіть якщо я мав переписку у діскорді . я знав що це не фрапс!, будь ласка відреагуйте на мою скаргу!

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Доброго дня, шановний гравець, докази можуть надаватися із діскорду, тим паче я перевірив логи і побачив продаж автівки, що підтверджує те, що ви її продали. Стосовно підтвердження вашої особистості, то ви її самі підтвердили написавши у скаргу гравця - *КЛІК*, де ви пишете від першого лиця. Цитую: "Я вам чётко и в мягкой не грубой форме написал , что мне нужны были деньги , и я могу помочь её продать (по желанию)". По-третє, покарання було видане саме за приховування будь-яких подробиць/особливостей ігрового майна, що продається, тому я вважаю що покарання видано вірне. Очікуйте відповіді від @Микола Хоффман? або від @Дмитро Козловський. Докази стосовно продажу ігрового майна людині - *КЛІК* *КЛІК*

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
так давайте тепер кожна людина буде подавати скарги тільки ізза того що ім не не сподобався тюнінг? я написав що можу допомогти іі продати , тому що у мене не було ідей як по доброму розійтися із людиною без конфлікту , грошей тоді вже не було тому що я купив друге авто . мені дійсно було не приемно що людині не сподабалась автівка тільки тому що ій не підійшов тюнинг...

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Ви в особистій переписці з людиною написали який був тюнинг - *СКРІН*, по факту тюнинг був інший. Це підпадає саме під цей пункт правил.

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
якщо людині це дійсно принципіально , хоч я і в шоці , я можу повернути йому ці гроші ,
як я міг спокійно спілкуватися із людиною . коли він використовує ненормативну лексику?

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Ви в особистій переписці з людиною написали який був тюнинг - *СКРІН*, по факту тюнинг був інший. Це підпадає саме під цей пункт правил.
так я при зустрічі сказав йому точний тюнинг , він на нього сгодився! і ми поіхали на ринок я йому його продав по чесному!

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
мене попрсили продати це авто я не знав точно який там тюнинг стоіть набрав другові і спитав і під диктовку назвав йому тюнинг і він згодився!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі