Відмовлено Бан ні за що то некоректне поведення Андрія Смітт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Краков

Team UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
67
Реакції
28
Бали
23
Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
Особистий нікнейм: Джо Байдин
Суть скарги: адміністратор мене в судну ніч посадив за дм хотя за дм в судну ніч не садять, а потім ще забанив, прошу розбанити мене.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 31.03.2024

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
Вітаю шановний гравець! Вас було посажано за DM+DMcar(робочого) так як в судну ніч не можна чіпати робітників. Потім ви викликали мене на репорт в срочном порядку як це було прописано в репорті! Коли ж я прибув до вас ви почали викрикувати мені "Випускай давай , випускай давай", коли я пояснив за що ви були покарані, ви почали ствержувати що такого не було і в судну ніч вам все дозволено. Ознайомтеся з правилами проведення івенту "Судна ніч".
1.5 Вбивати гравців які під час івенту працюють на будь-якій роботі (Водій автобуса, таксі, далекобійник, газова служба, Кур'єр глово, Фермер, Автомеханік, Автовикрадач авто, Будівельник, Інкасатор;
Примітка: Працівників Кур'єр глово, таксі, лише в тому випадку коли на службовому / орендованому транспорту та коли видно що гравець перебуває на зміні.
А так як гравець опустив вікно і вийшов з авто ви далі продовжували вести вогонь! Всі докази які будуть потрібні надам ГА в разі потреби!

Сергій Краков

Team UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
67
Реакції
28
Бали
23
Вітаю шановний гравець! Вас було посажано за DM+DMcar(робочого) так як в судну ніч не можна чіпати робітників. Потім ви викликали мене на репорт в срочном порядку як це було прописано в репорті! Коли ж я прибув до вас ви почали викрикувати мені "Випускай давай , випускай давай", коли я пояснив за що ви були покарані, ви почали ствержувати що такого не було і в судну ніч вам все дозволено. Ознайомтеся з правилами проведення івенту "Судна ніч".
1.5 Вбивати гравців які під час івенту працюють на будь-якій роботі (Водій автобуса, таксі, далекобійник, газова служба, Кур'єр глово, Фермер, Автомеханік, Автовикрадач авто, Будівельник, Інкасатор;
Примітка: Працівників Кур'єр глово, таксі, лише в тому випадку коли на службовому / орендованому транспорту та коли видно що гравець перебуває на зміні.
А так як гравець опустив вікно і вийшов з авто ви далі продовжували вести вогонь! Всі докази які будуть потрібні надам ГА в разі потреби!
В примітки сказано
А він був на особистому транспорті, якщо так то від мене правопорушень нема, тому прошу будь ласка за цю скаргу відповісти, ГА або ЗГА

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,530
Реакції
500
Бали
253
В примітки сказано
А він був на особистому транспорті, якщо так то від мене правопорушень нема, тому прошу будь ласка за цю скаргу відповісти, ГА або ЗГА
Вітаю ще раз, так як на роботі глово можна обрати особистий транспорт як службовий для роботи, і гравець відчинив вікна щоб ви бачили що він на зміні і навіть вийшов з авто,ви всеодно
агресивно настроєні були його вбити....Так само ви агресивно та без ніякої поваги поводились в деморгані що каже що у вас ні до гравці ні до адміністрації поваги нема.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
Докази від адміністратора переглянув. Ви вбили гравця, який працював на роботі Glovo. Покарання видано вірно.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі