Зачинено я хочу продовжити пояснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
23
Реакції
23
Бали
16
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
3.причина звільнення без причини потребую пояснення та докази стосовно звільнення,також лідер заблокував мене в телеграмі прошу пояснення,я розумію чому і поясню адміністрації
4.жмяк
5.07.04.2024

по перше чомусь від минулого лідера скарг не було
по друге якщо я не подала звіт це не означає я немаю роботи в мене є всі скріншоти та дркази виконаної роботи,я написала пояснювальну стосовно звіту за минулий тиждень,в мене були проблеми через які не було можливостей
по третє,я вас не бачу в грі як тільки виходжу ви пишете що чому мене нема але я тільки вийшла буквально 5-15 хв тому
стосовно обзвону,те що я пройшла краще це не означає що в мене були відповіді,та також коли Тейлор Кінг також проходив обзвон він не добрав одного балу,і що це означає що в нього відповіді є?
я прошу вияснення та вирішиння ситуації.

в мене є деякі підозри стосовно звільнення
1.Коли Тейлор сьогодні відповів лідеру після того як в нас пішов слідкуючий з МОЗ Д що можливо я стану ним,на що лідер відповів негативно та показав поганий погляд,через це він міг мене звільнити
2.чомусь я від минулого лідера не чула скарги
3.коли я відповіла стосовно братів,підтвердило декілька людей,це вказує на те що це підтримують не тільки я
4.я не можу бути багато активна через роботу та навчання,я не маю все кинути за для того щоб грати в гру,це я писала не одноразово.
5.якщо він навчається в школі та має багато часу то хай грає,але не за актив я не бачу сенсу тим паче я писала купу разів стосоно роботи та навчання те що я можубути не актив
6.втрата довіри за актив це не велика причина,через яку мене звільнювати,я прошу продовжити справу та довести до кінця.

Також лідер та адміністратор заблокували в соц.мережах,і по видаляли чат,докази є переписка також є.За потребою можу надати!!

Iгор Альварез

03 Східна Україна❤️
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
90
Реакції
77
Бали
31
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
3.причина звільнення без причини потребую пояснення та докази стосовно звільнення,також лідер заблокував мене в телеграмі прошу пояснення,я розумію чому і поясню адміністрації
4.жмяк
5.07.04.2024

по друге якщо я не подала звіт це не означає я немаю роботи в мене є всі скріншоти та дркази виконаної роботи,я написала пояснювальну стосовно звіту за минулий тиждень,в мене були проблеми через які не було можливостей
по третє,я вас не бачу в грі як тільки виходжу ви пишете що чому мене нема але я тільки вийшла буквально 5-15 хв тому
стосовно обзвону,те що я пройшла краще це не означає що в мене були відповіді,та також коли Тейлор Кінг також проходив обзвон він не добрав одного балу,і що це означає що в нього відповіді є?

1.Коли Тейлор сьогодні відповів лідеру після того як в нас пішов слідкуючий з МОЗ Д що можливо я стану ним,на що лідер відповів негативно та показав поганий погляд,через це він міг мене звільнити
3.коли я відповіла стосовно братів,підтвердило декілька людей,це вказує на те що це підтримують не тільки я
4.я не можу бути багато активна через роботу та навчання,я не маю все кинути за для того щоб грати в гру,це я писала не одноразово.
5.якщо він навчається в школі та має багато часу то хай грає,але не за актив я не бачу сенсу тим паче я писала купу разів стосоно роботи та навчання те що я можубути не актив
6.втрата довіри за актив це не велика причина,через яку мене звільнювати,я прошу продовжити справу та довести до кінця.

Також лідер та адміністратор заблокували в соц.мережах,і по видаляли чат,докази є переписка також є.За потребою можу надати!!
Як минулий Заступник головного лікаря скажу одне скарги були і не одні.

Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
68
Реакції
25
Бали
21
просто скажи що хотів злити мене через причину яку ти знаєш,а я поясню

Коли пішов Максим з лідкуючого МОЗ Д,була відповідь що можливо я стану ним ти відповів негативно і ой не,добре я вирішу причину ніким ти не будеш,зараз більшість проти тебе,і дійсно я бачила за весь тільки 2 набори,ти дійсно ігноруєш людей та не лікуєш,даєш ні за що попередження або погрожуєш догану без причини.
Згоден Уотсон ?

Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
23
Реакції
23
Бали
16
стосовно звіту та активу,за потребою можу надати всі докази роботи за минулий тиждень якщо лідер каже що немає звіту,я можу вам надати
далі стосовно активності,я не можу розірватись на роботу та навчання,якщо в (лідера) є час та він не працює то хай грає,я казала декілька разів якщо я приходжу додому около 7 вечора,працюю дома та пишу завдання домашні,я тільки вільна о 22-й вечора,я буду грати до 00:00 щоб була активність.Навіщо писати не актив якщо ви розумієте що я не можу бути великим активом,я намагаюсь грати як можу.

Я пропоную зібратись та обговорити стосовно звільнення,давайте назначимо час та день коли зберемось(лідер ЗГС ЗГА минулий лідер та всі обговоримо)

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
1.Кирил Дзядевич
2.Олександра Уотсон
4.жмяк
5.07.04.2024

Вітаю шановний гравець, я лідер МОЗ Дніпра Кирил Дзядевич.
Почнемо з початку:
✅ 1. Скарги від минулого лідера мене не хвилюють зовсім. Я дивлюся коли я став на вашу роботу і я нею не задоволений.
✅ 2. Стосовно відповіді Тейлора. Я не намагався вас злити з переходу на посаду адміністрації. Все одно вирішує ГС/ЗГС Держ хто стане на посаду + ще можуть спитати в лідера чи згоден він. Те що я показав негатив, це чисто моя думка... І за неї ніхто не має права гнобити
✅ 3. Стосовно блату одночасно двох братів на лідера, запросіть докази обзвону в ЗГА/ГС Держ. А також ще раз кажу, вам ніхто не заважав стати на посаду лідера
✅ 4. Якщо не можете бути багато активна, то нащо йшли на посаду заступника? Згідно правил лідерів: Лідер/заступник має приділяти грі 3+ години на день. Але я вас неодноразово бачив на 4 сервері, коли ви невідіграли норму. Постає питання: чи хочете ви займати посаду заступника. Також від ЗГС Держ була скарга на Вас стосовно вашої адекватності
✅ Стосовно блокування ПП в телеграмі надав відповідь в минулій скарзі

Очікуємо рішення від адміністрації

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Лідер надав відповідь в цій та попередній темі. Прошу не флудити темами!
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі