Зачинено Володимир Гончар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Володимир Гончар
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: Чому адміністратор дав мут за образи мені але не дав мут за образи іншим гравцям які були біля мене? це типу блат? прохання гравця в особисті повідомлення замутити мене і він немає доказів моїх образ? якщо в нього є докази моїх образ, значить в нього є докази образ інших гравців
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1713378421509.png
  5. Дата походження: 17.04.24

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
В чаті не видно коли адміністратор видав вам покарання, тобто Володимир Гончар міг і іншим гравцям також видати покарання.

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
//by Андерсон просто існує
Тобто адміністратор Андерсон побачив порушення але як він являється ігровим помічником він не може видавати покарання. Тому він передає айді і порушення щоб старша адміністрація видалм покарання.

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
//by Андерсон просто існує
Тобто адміністратор Андерсон побачив порушення але як він являється ігровим помічником він не може видавати покарання. Тому він передає айді і порушення щоб старша адміністрація видалм покарання.
Тобто скаргу і докази потрібно просити у Андерсона.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Тобто скаргу і докази потрібно просити у Андерсона.
можливо. нехай адміністрація сама розбирається хто з них має докази порушення і чому отримав мут тільки я а не інші учасники конфлікту. це ролі не грає

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
можливо. нехай адміністрація сама розбирається хто з них має докази порушення і чому отримав мут тільки я а не інші учасники конфлікту. це ролі не грає
Я думаю пан Олег проведе бесіду з ігровим помічником Андерсоном. Порушень зі сторони адміністратора Володимира Гончара я не бачу, томущо знаю як це працює.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі