Федюк Назар
Активний
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 41
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: повторно. ГА сказав що питання вирішено або буде вирішено, але це не відбулося. Чому не можете правилами заборонити прослуховування кацапських треків в піблічному місці? якщо гравець відмовляється переключати, отримує покарання. Ви ж самі говорите що гра приближена до реального життя. в Україні заборонено прослуховування кацапських треків. Тупі діти не розуміють цього і продовжують це робити. а все кацапське потрібно прибирати як з реал життя, так і з гри. може до них колись дійде, якщо хоча б десь обмежувати.
Сказав гравцю виключити кацапський трек, через що пішли образи в мою сторону, відповідно від мене в його. Повторюся, кацапська музика розпалює ворожнечу через тупість дітей, яких чомусь ніхто не вчить. можете дати мут за це, але це залишається фактом. я попросив адміна в репорт щоб він якось вплинув на цю ситуацію, він прилетів, послухав музику і сказав "не заборонено". це зрозуміло чому, тому що в правилах такого немає. Потім мені прилітає мут за образи але чомусь не прилітає мут іншим учасникам конфлікту. якщо адмін чув мої образи, то і їх також бачив і чув але не дав покарання. що вже є дуже дивним. до того ж, чому адміністрація спілкується кацапською. хіба вона не зобовязани спілкуватися українською? я знову про те саме, що гра наближена до реального життя, то будь яка держ структура, сфера обслуговування і інше має обслуговуватися українською мовою. але це так, до слова. мова тут ні до чого, просто в тему. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Колонка-для-крафту-для-керівника.155387/
- Дата походження: 17.04.24