Відмовлено PG та ДМ +стрельба за рулем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
28
Реакції
17
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Дмитро Малюк
2. Особистий нікнейм: Софія Капоне
3. Суть скарги:Працівник СБУ м.Дніпра почав відкривати вогонь за кермом без причини
4. Особисті докази (скриншот/відео):*ТИК*
5. Дата порушення:16.01.2023

Владислав Медяник

Директор Ростяна
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
19
Бали
11
Добрый день. Причина была, оскорбление и неподчинение. А вот со стрельбой нужно поработать вам)

Дмитро Хмельницький

Support 01. Адвокат місто Дніпро.
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
3. Суть скарги:Працівник СБУ м.Дніпра почав відкривати вогонь за кермом без причини
По перше вас могли задержати за те що ви могли бути в орієнтуванні.
По друге відео ваше з вашої сторони було не повністю показано тому по факту вашу скаргу адміністрація може і не схвалити.
Удачи.

Alekseyp

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6
По перше вас могли задержати за те що ви могли бути в орієнтуванні.
По друге відео ваше з вашої сторони було не повністю показано тому по факту вашу скаргу адміністрація може і не схвалити.
Удачи.

Во первых ты стрелял с руля во время вождения а это запрещено , во вторых пг 1 на 3 полез даже на 2 ну это все равно пг , видео было показано полностью когда мы подъехали и начали уезжать так что не надо рассказывать, а тебя ждет мучение я тебе обещаю и это не угрозы а факт

Alekseyp

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6

Дмитро Хмельницький

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
Во первых ты стрелял с руля во время вождения а это запрещено , во вторых пг 1 на 3 полез даже на 2 ну это все равно пг , видео было показано полностью когда мы подъехали и начали уезжать так что не надо рассказывать, а тебя ждет мучение я тебе обещаю и это не угрозы а факт
А вам часом дозволено їздити у патрулювання 1 а ні ж 2-3?

Дмитро Хмельницький

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
ПГ- павер геймінг це коли 1 людина проти 2-3 осіб бється ощущає себе супер героєм.

Alekseyp

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6
А вам часом дозволено їздити у патрулювання 1 а ні ж 2-3?
Та забей он правила не знает сажал меня без документов и проверки отпечатков пальце , потому что ему по рации передали меня посадить , есть видео где я просто выхожу с сбу и он меня тазером бьет и я Фрапс случайно вырубил

Дмитро Хмельницький

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
Від себе скажу тот співробітник угробив себе тим чим відповів на скаргу такого плану де він сам порушив рп так іщей рп терміни одним словом скажу того співробітника по мому мненію звільнять

Alekseyp

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6
Від себе скажу тот співробітник угробив себе тим чим відповів на скаргу такого плану де він сам порушив рп так іщей рп терміни одним словом скажу того співробітника по мому мненію звільнять
Я этого и добиваюсь , такие в сбу не нужны

Дмитро Хмельницький

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
Та забей он правила не знает сажал меня без документов и проверки отпечатков пальце , потому что ему по рации передали меня посадить , есть видео где я просто выхожу с сбу и он меня тазером бьет и я Фрапс случайно вырубил
Це вже не до мене вони СБУ Дніпро а я з СБУ Харків тому від їхнього лідера очикуйте його звільнення

Alekseyp

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
2
Бали
6
И еще Кевина Савельева тоже надо офигел он, перманентный бан обещал мне

Дмитро Хмельницький

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
Добрый день. Причина была, оскорбление и неподчинение. А вот со стрельбой нужно поработать вам)
Я звичайно проти звільнення працівників СБУ но вас мені лише по цій скарзі не жалко звільнити...
Якщо ви не знаєте РП то перед вступу до якоїсь організації вивчить РП терміни а ніж вступати а через дня 2-3 вас звільнять

Дмитро Малюк

Новий гравець
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Я звичайно проти звільнення працівників СБУ но вас мені лише по цій скарзі не жалко звільнити...
Якщо ви не знаєте РП то перед вступу до якоїсь організації вивчить РП терміни а ніж вступати а через дня 2-3 вас звільнять
це якщо що не я писав!

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Порушень не бачу та як співробітник відпустив газ та почав стріляти, а так робити можна.
Щодо PG, то де воно? Він був 1, а Вас було 2 (1 працівник держ. орг. = 2 гравцям з неоф. орг.)

А ось з стрільбою раджу Вам потренуватись
Також був заблокований ФА за неадекватну поведінку, гарної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі