Розглянуто Едуард Дзядевич // Відсутність ОС в лікарні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
1. Нікнейм лідера/заступника:
Едуард Дзядевич

2. Особистий нікнейм:
Метью Дефо

3. Суть скарги:
Даний лідер не слідкує за своїм особовим складом та в лікарні Києва ніколи немає лікарів. Всі рази, що приїзджаю в МОЗ м.Київ лікарі відсутні. Не важливо день чи ніч, будні дні чи вихідні, співробітників немає. Прохання звернути на це увагу або хоча б повернути адекватну ціну на платне лікування

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Відсутні

5. Дата походження:
21.04.2024

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108
Вітаю, шановний гравець! Я вважаю цю скаргу недоречною. Вам легко казати, що в МОЗ Немає о/с, а знаєте причину? Бо ніхто не хоче іти в МОЗ, бо краще піти в НПУ чи СБУ, тому, якщо ви хочете щоб були лікарі, знайдіть людей, які хочуть працювати в МОЗ.
Очікуємо рішення адміністрації

Метью Дефо 💎

Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
Вітаю, шановний гравець! Я вважаю цю скаргу недоречною. Вам легко казати, що в МОЗ Немає о/с, а знаєте причину? Бо ніхто не хоче іти в МОЗ, бо краще піти в НПУ чи СБУ, тому, якщо ви хочете щоб були лікарі, знайдіть людей, які хочуть працювати в МОЗ.
Очікуємо рішення адміністрації
Як минулий Головний лікар хочу сказати, що співробітників треба стимулювати працювати та шукати методи набирання особового складу. Ви цього не робите, тому і лікарів немає. Шукати людей, які хочуть працювати в МОЗ не є моїм обов'язком, а є вашим.

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108
Як минулий Головний лікар хочу сказати, що співробітників треба стимулювати працювати та шукати методи набирання особового складу. Ви цього не робите, тому і лікарів немає. Шукати людей, які хочуть працювати в МОЗ не є моїм обов'язком, а є вашим.
Коли МОЗ було однією фракцією, було більше о/с, а зараз всі люди в Дніпрі.... А в Київ ніхто не хоче...

Метью Дефо 💎

Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108

Метью Дефо 💎

Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
Я Вам кажу, я роблю свою роботу, набори проводжу, людей немає
Ви то може і виконуєте свої службові обов'язки, але бажання розвивати фракцію у Вас на мою думку немає. Тоді питання до вас, навіщо Ви встали на посаду Головного лікаря?

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108
Ви то може і виконуєте свої службові обов'язки, але бажання розвивати фракцію у Вас на мою думку немає. Тоді питання до вас, навіщо Ви встали на посаду Головного лікаря?
Я прийшов розвинути фракцію з повного 0, але люди спочатку грали більше, а коли зрозуміли що в МОЗ нудно, то пішли, і премії їх не рятували... То станьте на Лідера МОЗ після мене і робіть як хочете

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі