Розглянуто Вибачення | Олег Романович | Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Дмитрій Ланько #67630
  3. Суть скарги:
    Шановний Головний Адміністратор.

Я хотів би щиро вибачитися за будь-які дії чи недоліки з моєї сторони, які призвели до блокування мого облікового запису. Розумію, що мої дії могли порушити правила гри, і я відчуваю глибоке розчарування у зв'язку з виниклою ситуацією.

Я визнаю свою помилку і обіцяю в подальшому дотримуватися всіх правил та вимог, встановлених адміністрацією гри. Я ціную можливість грати в UKRAINE GTA і дуже сумую за втратою цієї можливості.
    Буду вдячний, якщо ви побачите моє вибачення як вираз моєї щирої схильності виправити ситуацію та повернутися до гри з чистим аркушем.

Дякую за вашу увагу та розгляд мого звернення.

З повагою,
    Дмитрій Ланько
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Блокування
  5. Дата походження: 03.05.2024

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Дмитрій Ланько #67630
  3. Суть скарги:
    Шановний Головний Адміністратор.

Я хотів би щиро вибачитися за будь-які дії чи недоліки з моєї сторони, які призвели до блокування мого облікового запису. Розумію, що мої дії могли порушити правила гри, і я відчуваю глибоке розчарування у зв'язку з виниклою ситуацією.

Я визнаю свою помилку і обіцяю в подальшому дотримуватися всіх правил та вимог, встановлених адміністрацією гри. Я ціную можливість грати в UKRAINE GTA і дуже сумую за втратою цієї можливості.
    Буду вдячний, якщо ви побачите моє вибачення як вираз моєї щирої схильності виправити ситуацію та повернутися до гри з чистим аркушем.

Дякую за вашу увагу та розгляд мого звернення.

З повагою,
    Дмитрій Ланько
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Блокування
  5. Дата походження: 03.05.2024
Вітаю , так як скарга відноситься також до мене , то хочу додати , що не варто знімати покарання гравцю , тому що , він зливає конфіденційну інвормацію , та прифотошоплює фото у контент 18+ і надсилає гравцям проєкту , отож , я вважаю , що такі гравці , не мають грати на проєкті , тому що , ця людина була у ЧСП , та повторює помилки , таким чином , псує Проєкт та Гравців , після чого , він писав "Поплакала ЗГА?" , "Фотки будут у всех)" (докази є , при потребі можу надати) , та ще , даний Гравець порушив не тільки правила Проєкту , а Статтю 301 Кримінального Кодексу України .
Рішення вже за ГА / ЗГА .

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю , так як скарга відноситься також до мене , то хочу додати , що не варто знімати покарання гравцю , тому що , він зливає конфіденційну інвормацію , та прифотошоплює фото у контент 18+ і надсилає гравцям проєкту , отож , я вважаю , що такі гравці , не мають грати на проєкті , тому що , ця людина була у ЧСП , та повторює помилки , таким чином , псує Проєкт та Гравців , після чого , він писав "Поплакала ЗГА?" , "Фотки будут у всех)" (докази є , при потребі можу надати) , та ще , даний Гравець порушив не тільки правила Проєкту , а Статтю 301 Кримінального Кодексу України .
Рішення вже за ГА / ЗГА .
Зв'яжіться зі мною в особистих повідомленнях в телеграмі - @Romanv1ch

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Блокування буде скорочено до 31-ого дня. Умови , за якими вам може бути збільшено термін блокування, обговорили в особистих повідомленнях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі