Відмовлено Соня Хелл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Зелінов

Шановний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
31
Реакції
44
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Соня Хелл
  2. Особистий нікнейм:Станіслав Зелінов
  3. Суть скарги:Стояв на центральному ринку,в мене не було змогу бути в наушниках та перед собою я нічого і нікого не бачив після чого мене кікнули з причиною поміха,адміністрато повинне бути перед мною а не в інвізі.Прошу надати мені докази якій пітведжує видання вірного мені покарання.Якщо ні то покарати адміністатора.
  4. Докази покарання:БАБАХ

Соня Кєлліні

ЗГС Неоф | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
1,547
Реакції
530
Бали
253
Вітаю шановний гравець.

Я перевіряла намети на афк так як у мене попросили це гравці.
Ви стояли афк зовсім в іншому місці не біля намету,я побачила це тому і вирішила послідкувати за вами ви стояли афк та не відзивались,так як сервер був переповнений а ви не відзивались всі прични були на те щоб вас відключити від серверу.

Очікуйте рішення ГА ЗГА .
Гарної гри та приємного настрою на UKRAINE GTA

Станіслав Зелінов

Шановний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
31
Реакції
44
Бали
21
Вітаю шановний гравець.

Я перевіряла намети на афк так як у мене попросили це гравці.
Ви стояли афк зовсім в іншому місці не біля намету,я побачила це тому і вирішила послідкувати за вами ви стояли афк та не відзивались,так як сервер був переповнений а ви не відзивались всі прични були на те щоб вас відключити від серверу.

Очікуйте рішення ГА ЗГА .
Гарної гри та приємного настрою на UKRAINE GTA
Ви повинні були стояти перед мною і написати до чату,як я можу зрозуміти коли ви в інвізі що ви до мене звертаєтеся,коли я відхожу так коли кікають я ніколи не мав притензій,коли піходять то я всім відповідаю,а вас я не бачив надайте відео докав де ви мене кликали

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор може звертатись до вас у голосовий чат.
Він не зобов'зяаний появитись перед вами, так як ви стояли на місці і мали б почути як до вас звертаються та відреагувати на поклик від адміністратора.
Стосовно прописування в чат, з адміністратором буде проведено бесіду. Прохання бути більш уважнішим коли звертаєтсья адміністратор або гравець до вас.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі