Відмовлено Дм за захист гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
41
Реакції
12
Бали
11
1.Мій Нікнейм Андрій Коваль
2.Нікнейм Администратора павло лютий
3. причина я прийшов на б/у дніпра і побачив як граіецб почав давити машиною іншого гравця я витягнув дбшника з машини і почав бити но він встиг задавити гравця на мене напав інший гравець я почав тікати і бити нападщика і тут мене посадили на 400 хв нижче скрин нападщика за якого мене посадили

Павло Лютий

Новий гравець
Реєстрування
12 Лип 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
1.Мій Нікнейм Андрій Коваль
2.Нікнейм Администратора павло лютий
3. причина я прийшов на б/у дніпра і побачив як граіецб почав давити машиною іншого гравця я витягнув дбшника з машини і почав бити но він встиг задавити гравця на мене напав інший гравець я почав тікати і бити нападщика і тут мене посадили на 400 хв нижче скрин нападщика за якого мене посадили
Доброго дня Вам, шановний гравець. Виходячи з того що я побачив, Ви почали бійку. Чим порушили правила серверу, а саме:
п. 7.23. Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скоплення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.
За що і були покарені КПЗ на 400 хв.
Ви зверталися до репорту з питанням вашого ув'язнення і там я Вам все пояснив, що Ваші дії були не правильними. Ваші дії були б більш правильним, якщо б Ви викликали поліцію чи звернулися за допомогою до репорту.
Чекайте на розгляд вашої скарги Головним Адміністратором або його Заступником.
З повагою, Павло Лютий!

Посилання на фрапс: *Тицькай*

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Вітаю, по-перше скарги без доказів порушення одразу не не розглядається, по друге, навіть якщо вас дбшили, ви все одно не маєте право бити гравця, треба звернутися до репорту. Адміністратор предоставив докази вашого порушення. Відмова, закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі