Зачинено Олександр Топор | ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Демідов

Центральна Україна
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
17
Реакції
10
Бали
13
  1. Олександр Топор
  2. Нікіта Рудой
  3. Я не погоджуюся з покаранням. Ситуація виникла таким чином: мій друг та я стали жертвами нападу з боку агресивно налаштованої особи, яка почала стріляти. У результаті нападу мій друг був вбитий, а я був змушений застосувати зброю для самозахисту. Я хотів би, щоб адміністратор дав можливість переглянути повний запис інциденту, на якому буде видно, що моя дія була самозахисною. Важливо відзначити, що я припинив стріляти, коли почув адміна в войсі та вірив, що він втрутиться в ситуацію. Однак мене було вбито, а адміністратор не вжив жодних заходів для припинення конфлікту, а лише пізніше покарав мене.
  4. Доказ
  5. Дата походження: 06.05.2024

Олександр Грінка

Поважний гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
197
Реакції
110
Бали
88
  1. Олександр Топор
  2. Нікіта Рудой
  3. Я не погоджуюся з покаранням. Ситуація виникла таким чином: мій друг та я стали жертвами нападу з боку агресивно налаштованої особи, яка почала стріляти. У результаті нападу мій друг був вбитий, а я був змушений застосувати зброю для самозахисту. Я хотів би, щоб адміністратор дав можливість переглянути повний запис інциденту, на якому буде видно, що моя дія була самозахисною. Важливо відзначити, що я припинив стріляти, коли почув адміна в войсі та вірив, що він втрутиться в ситуацію. Однак мене було вбито, а адміністратор не вжив жодних заходів для припинення конфлікту, а лише пізніше покарав мене.
  4. Доказ
  5. Дата походження: 06.05.2024
Вітаю шановний.Докази надам ГА ЗГА.Очікуйте відповіді

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гарвець!
Ви могли звернутись до репорту, та вказати на порушення гравців, замість цього, ви дістали зброю, та відкрили вогонь, чим порушили правило DM in GZ . Покарання видано вірно. Порушень з боку Адміністратора не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі