Відмовлено Андрей Смит/не согласен с наказанием

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Зубков

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
52
Реакції
11
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Андрей Смит
2. Особистий нікнейм: Богдан Зубков
3. Суть скарги: не согласен с выдачей, пусть надаст видео. Ситуация такова: нечаянно врезался в человека, он начал таранить меня, вышел с машины и достал оружие, тем самым в защиту, я начал по нему стрелять.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ниже
5. Дата походження: 07.05.24

Вкладення

• IMG_20240507_233237_506.png
    IMG_20240507_233237_506.png
    404.9 Кб · Перегляди: 76

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
Вітаю шановний гравець ви не однократно збивали людей де видно що ви цілеспрямовано робили DB авто, також хочу зауважити що весь сервер скаржився на вас і вашого приятеля, і на відео доказі буде видно як ви їхали прямо в авто , потім же після людина вас наздогнала і ви вбли людину замість того щоб вибачитись якщо й ви кажете що випадково вїхали в людину. Відео-докази передам ГА/ЗГА в разі потреби. Також хочу додати що в гравця ці порушення не одноразово за останній час переглянувши історію покарань.

Богдан Зубков

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
52
Реакції
11
Бали
11
Вітаю шановний гравець ви не однократно збивали людей де видно що ви цілеспрямовано робили DB авто, також хочу зауважити що весь сервер скаржився на вас і вашого приятеля, і на відео доказі буде видно як ви їхали прямо в авто , потім же після людина вас наздогнала і ви вбли людину замість того щоб вибачитись якщо й ви кажете що випадково вїхали в людину. Відео-докази передам ГА/ЗГА в разі потреби. Також хочу додати що в гравця ці порушення не одноразово за останній час переглянувши історію покарань.
Если моя память не изменяет, человек начал менять догонять и сам же врезаться, потом же он вышел с оружием(мне кажется не просто так взял оружие, понятно что будет стрелять), мне пришлось убить, дабы самому не умереть. Если весь сервер жалуется, я думаю (наверное) администрация работает, хотя смотря как ездят угонщики, напролом через поля, то наврятли. Посмотрел свою историю наказаний, то только вы сажали, месяц назад из-за жалобы на форуме, и вчера.

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Переглянув докази Адміністратора, ви спеціально протаранили автомобіль гравця, після чого , відкрили по ньому вогонь, та вбили. Покарання видано вірно. При подібних ситуаціях, викликайте Адміністрацію, через report.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі