Схвалено Артем Рашевський/Оск

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
1.Нікнейм Гравця:Артем Рашевський
2.Особистий нікнейм:Євген Антонюк
3.Суть скарги:Я не розумію чим поліція погана але слухати такі слова в свою сторону не хочу
4.Докази:Прикріпив нижче
5.Дата порушення:20.01.2023
5AE409FF-E585-4FCB-AE1E-399AE0FC08C2.png

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
1.Нікнейм Гравця:Артем Рашевський
2.Особистий нікнейм:Євген Антонюк
3.Суть скарги:Я не розумію чим поліція погана але слухати такі слова в свою сторону не хочу
4.Докази:Прикріпив нижче
5.Дата порушення:20.01.2023Переглянути вкладення 29132
Вважаю недоречним буде розглядувати цю заявку, тому-що дуже правдоподібно, в житті так само "Прикалюються".

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Вважаю недоречним буде розглядувати цю заявку, тому-що дуже правдоподібно, в житті так само "Прикалюються".
Я думаю за такі приколи в житті пов’яжуть і притягнуть до відповідальності хоч і не кримінальної але все ж,приколи геть недоречні,тим паче що нам уже набридло слухати ці гадості в нашу сторону.А якщо ви вважаєте що це прикол і дійсно смішно наступного разу ми вас знайдем і затримаємо за лобний виклик на 15 діб до з’ясування обставин тоді побачимо чи дійсно смішно

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Я думаю за такі приколи в житті пов’яжуть і притягнуть до відповідальності хоч і не кримінальної але все ж,приколи геть недоречні,тим паче що нам уже набридло слухати ці гадості в нашу сторону.А якщо ви вважаєте що це прикол і дійсно смішно наступного разу ми вас знайдем і затримаємо за лобний виклик на 15 діб до з’ясування обставин тоді побачимо чи дійсно смішно
Тоді так і робіть, в реалі так і роблять, висліжують, і все. Питання? Це повністью РП дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі