Відмовлено Влад Кєлліні//не правильно покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
208
Реакції
122
Бали
48
1. Влад Кєлліні
2. Богдан Сталкер
3. на мене і мого написали скаргу і після чого мене посадили в деморган за нон рп дії хоча їх там не було на відеодоказі скарги яку на нас подали я сидів в авто на пасажирському місці і нічого такого не робив крім як націлився на машину можливо це рахується нон рп діями типу закрите вікно але на машині стоїть тонування а вікно було відкрите і там не можливо розгледіти чи закрите чи відкрите вікно
4. тик
5. 13.05.2024

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
208
Реакції
122
Бали
48
1. Влад Кєлліні
2. Богдан Сталкер
3. на мене і мого написали скаргу і після чого мене посадили в деморган за нон рп дії хоча їх там не було на відеодоказі скарги яку на нас подали я сидів в авто на пасажирському місці і нічого такого не робив крім як націлився на машину можливо це рахується нон рп діями типу закрите вікно але на машині стоїть тонування а вікно було відкрите і там не можливо розгледіти чи закрите чи відкрите вікно
4. тик
5. 13.05.2024
*випадково націливсь

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
208
Реакції
122
Бали
48
1. Влад Кєлліні
2. Богдан Сталкер
4. тик
5. 13.05.2024
тик ось посилання на ту скаргу

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,029
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На відео фіксації видно ваше порушення, покарання видано коректно.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі