Зачинено Стрільба в зеленій зоні і знову Андрон Мерссі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
45
Реакції
19
Бали
13
1.Нікнейм гравця: Андрон Мерссі #4344
2.Особистий нікнейм: Роман Кононюк #65934
3.Суть скарги: Підїхав до свого бізнесу та коли нажав нечайно на пкм вдарив гравця та сказав відразу Відкат , після чого гравець вистрелив в мене , тепер в мене огнепальне поранення яке коштує вилікувати 50 000
4.Докази (скріншот/відео):
Таймкод 0:00-0:55
5.Дата порушення: 14.05.2024

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
А нічого що в мене тоже був тоже случайний вистріл ( але відкат не міг сказати так як в муті був )- ( ДМ рахується від 2 пострілів )

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
А нічого що в мене тоже був тоже случайний вистріл ( але відкат не міг сказати так як в муті був )- ( ДМ рахується від 2 пострілів )
Вітаю.
Зв'яжітся зі мною в діскорд @serhiy_fasol99.

На розгляді, відповідь буде надана протягом 24 годин.

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт - Гравець покарання не отримає, тому що :
Переглянувши ваш доказ з ситуації, та поспілкувавшись з гравцем побачив що ви вдарили гравця кулаками 1 раз, після чого гравець вистрілив в вас з гвинтівки 1 раз, логічно було б видати вам обом покарання за ДМ ЗЗ, в примітці до DM написано : (Примітка: ДМ рахується такоє якщо 2+ рази пройшов урон по ігровому персонажу.), проте до DM in GZ така примітка відсутня, та в Зеленій зоні наносити урон заборонено в будь-якому випадку (Навіть якщо була провокація). Ви сказали "Відкат" тим самим дали знати що цю дію ви зробили ненавмисно, але гравець Андрон Мерссі #4344 знаходився у муті, та "Відкатити" цю дію в Голосовий чат він не зміг.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі