Відмовлено N - 38 Джонатан Лінкольн/спроба купівлі вітрів/та зловживання довжосною посадою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вахович Мерссі

Новий гравець
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
4
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Джонатан Лінкольн
2. Особистий нікнейм: Джо Ангел
3. Клан порушника: відсутній
4. Чи знаходитесь:AGELS
5. Суть скарги:
Я вирішив перевірити даного гравця,а іменно ще тоді коли він був на Адмінці (Ігоровим помічником)
під нікнеймом Джонатан Лінкольн,ми сиділи у войсі ДС ,я спробувал,перевірити його на честність його довжнлсті на адмінці,та сказав йому що я Якоба покупав вірити,хотів подивитись на його реакцію,після чого він мені відповів,та ладно я не буду нікому казати,дай мені хочаб 1кк на розвітіе,після чого він настав в особисті повідомлення в мене питати де і жаскількі можно купити вірити,і підчеркну що цю інформацію він випитував не для того что б мене відкинути а для своїх особобистих цілей,щоб після покупки почати фармити депозит! Зараз данна особа кидае на мене скаргу за те що я там десь Якоби скупляв вірити,і це кидае та особа яку зняли з довжнлсті «Ігрового Помічника» за обман Адміністрації
Прошу також зайнятись та перевірити дану особову,яка зловживала своею посадою Адмміністраціі 06 сервера,яка використовувала свою посаду в своїх особистих цілях тепехала людей туди куди їм потрібно,не відкидумала їх за тяжкі злочини ДБ ЗЗ,Нон Рп Драйв,ТК і.т.д

Також особа розповідала,множественні свої дії на посаді адміністрації,як працюе адміністрація,я вона відкидне,про що вони спілкуються в особисті повідомлення ітд …

Вкладення

• 333620B0-9094-49DF-90C4-862C510C5786.png
    333620B0-9094-49DF-90C4-862C510C5786.png
    832.2 Кб · Перегляди: 98

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
Надав відповідь в попередній скарзі, інформацію ви мені сказали до моєї посади на Адміністраторі. Я вже не Адміністратор тому вже нічого не залежить. Але вам на примітку: не дуже гарно скрінити чужі переписки, а саме там де ви сам підтверджуєте що купляли вірти. І ще в мене навіть немає карточки та транзакцій на вірти (тільки з контейнерів). Що до росказування про адмін функції є простою маячнею, я не повторюю помилки та якщо б у вас були відео докази де я таке росказував, я б з радістю подивився. Сприводу тп і т.д я б також з радістю подивився відео доказ, так як знаю що такого не робив. Та вас ніяк не стосується причина по якій мене зняли, але знайте що ваш обман завжди повернеться до вас кармою. Гарної вам гри)

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
Хочу добавити що максимум я розповідав це коли ви мене питали за що карають за цей термін(наприклаж дм) та я вам відповів, не бачу тут ніякого порушення

Вахович Мерссі

Новий гравець
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
4
Бали
6
Надав відповідь в попередній скарзі, інформацію ви мені сказали до моєї посади на Адміністраторі. Я вже не Адміністратор тому вже нічого не залежить. Але вам на примітку: не дуже гарно скрінити чужі переписки, а саме там де ви сам підтверджуєте що купляли вірти. І ще в мене навіть немає карточки та транзакцій на вірти (тільки з контейнерів). Що до росказування про адмін функції є простою маячнею, я не повторюю помилки та якщо б у вас були відео докази де я таке росказував, я б з радістю подивився. Сприводу тп і т.д я б також з радістю подивився відео доказ, так як знаю що такого не робив. Та вас ніяк не стосується причина по якій мене зняли, але знайте що ваш обман завжди повернеться до вас кармою. Гарної вам гри)
Якщо ви не вміете читати то це ваша особиста проблема,я в описі написав зо це буда перевірка вас,коли ви були на посаді,й вигадав ціну від фонаря щоб вас перевірити,а також ви в мене просили кошти находячись ще на посаді адміністрації серверу 06

Джонатан Лінкольн

.
Активний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
962
Реакції
1,739
Бали
153
Якщо ви не вміете читати то це ваша особиста проблема,я в описі написав зо це буда перевірка вас,коли ви були на посаді,й вигадав ціну від фонаря щоб вас перевірити,а також ви в мене просили кошти находячись ще на посаді адміністрації серверу 06
Немає відеодоказів + по логам побачать що ви не вигадали)

Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
583
Реакції
165
Бали
103
Вітаю!

Недостатньо доказів , якщо у вас є відео повної ситуації , напишіть скаргу повторно!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі