Олександр Дорощук
З.L НПУ Д
- Реєстрування
- 20 Сер 2023
- Дописи
- 126
- Реакції
- 107
- Бали
- 31
Хочу запропонувати вам покращити фракцію НПУ.
1 Звання
Додати звання генерала 3 рангу, генерала 2 рангу та генерала 1 рангу.
2 Форма
Зробити нову форму на літо для 3,4,5,6 звань. Я пропоную забрати зелену желетку, адже в реальному житті під бронижелет світловідбиваючий жилет не одягають.
3 Авто
Я пропоную додати чорний автомобіль типу ,,Volkswagen Transporter 2018,, на білих номерах з проблисковими маячками на решітках під капотом.
Додати автомобіль ,,Kia Sportage,,
Додати автомобіль ,,Volkswagen Crafter,,
Додати автомобіль ,,Isuzu D-Max,,
3 Інтерʼєр
Поставити нові двері всередині інтерʼєру НПУ. Адже ришітки виглядають виглядають не дуже…
Поставити нормальне КПП, адже з заднього двору всі заходять до будівлі, дрифтять по території та вчиняють ДМ ЗЗ.
4 Покарання
Прошу, щоб адміністрація почала робити більш жорсткі покарання для тих хто вчинняє ДМ поліцейських без причини, вихід з гри під час затримання та образи поліцейський, адже починає бісити коли когось затримуєш, а він починає провокувати поліцейського матами та виходить з гри.
5 Службовий планшет
Додати службовий планшет, який буде вмикатись окремою клавішею де можна буде подати у розшук громадянина якого не догнав, або який вийшов з гри. Пробити автомобільні номера, де буде вся інформація про власника та чи знаходиться він в розшуку.риймати виклики. А також відслідковувати місцезнаходження громадянина за номером телефона.
6 Гучномовець авто
На мою думку багато кого з працівників НПУ роздратували клавіші 7 та 8 ,,автомобіль зупиняємось до узбіччя,, ,,останнє попередження робимо зупинку,, адже вони деколи глючать. На мою думку - це не зручно, тому пропоную створити функцію гучномовця на авто, який буде вмикатись як голосовий чат тільки на іншу клавішу, наприклад (https://vm.tiktok.com/ZMMd8ykBb/) (Приношу до уваги, що це не є рекламою блогерів).
7 Рація
На даний момент у грі немає зручної рації, тому пропоную зробити її зручнішою, щоб рацію можна було налаштовувати на різні хвилі, щоб можна було весь час її слухати, а говорити не клавіша Я, а якась інша. Адже зараз говориш щось громадянину, а це чують всі співробітники. А також зробити модель рації коли налаштовуєш її.
З повагою О.Дорощук
Слава Україні!
Героям слава!
Останнє редагування: