Схвалено Володимир Хоффман | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
1. Нікнейм адміністратора: Володимир Хоффман
2. Особистий нікнейм: Пауло Лоуренс
3. Суть скарги: Данний некомпетентний адміністратор до своєї роботи, схвалив цю скаргу на мене, так ось:
1) Скарга була написана не в цей розділ.
2) На відео видно було, що гравець у клані, но для такого адміна це напевно не має значення.
3) Не запитався у гравця в якому він клані знаходиться.
Ці всі пункти визначають некомпетентність адміністратора до своєї роботи, за що йому має видатись покарання та випустити мене з кпз
4. Доказ видачі покарання (скриншот/відео): Тиць Тиць
5. Дата походження: Схвалив 23.01.2023 о 10:33

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Щодо третьої скарги: колись не писали за жалоби, коли розстрілюєш в затоноване авто, але сеінтси обіжені, тому кинули скаргу за нонрп і за дм, але там дм не було і схвалили тільки нонрп, і тоді за нонрп дії постраждав не тільки я! Так як посадили за нонрп дії, а не за ДМ - ви зараз обманюєте ЗГА та ГА.

Щодо другої скарги: Бакулін прийняв скаргу від 3-го лиця + тоді стріляв у ворожий клан, роз'яснили ситуацію з Бакуліним, то він мене зразу через 5хв випустив з тюрми(скрін зможу кинути коли включать світло).

Щодо першої скарги: саме ви показуєте свою некомпетентність, так як посадили в кпз, навіть не запитавши у людини з якого він клану, а над моєю головою було видно, що я у клані, значить все зрозуміло, що інший гравець також у клані, але повторюю - ви не компетентні до своєї роботи, тому що прийняли скаргу яка була написана не в цей розділ + не запитали у людини з якого він клану.

Ви зараз обманули ЗГА/ГА - за що будете покарані та не тільки і за це)))

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Добрий вечір.

Щодо Другої скарги на данному відеозапису видно як ви та ваша подруга розтріляли громанядина який працював на роботі, він навіть у клані не був.

Щодо Першої скарги видно як ви просто так розтріляли громадянина,можливо людина була у клані але факт того що ви вбили без причини є. І скарга у відповідному розділі.

Щодо третьої скарги на відеозаписі видно як ви наносите шкоду іншому гравцю, DM - нанесення шкоди або вбивство без причини.

Як я і сказав раніше очікуйте відповіді від ЗГА/ГА.

Останнє редагування:

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Добрий вечір.

Щодо Другої скарги на данному відеозапису видно як ви та ваша подруга розтріляли громанядина який працював на роботі, він навіть у клані не був.

Щодо Першої скарги видно як ви просто так розтріляли громадянина,можливо людина була у клані але факт того що ви вбили без причини є. І скарга у відповідному розділі.

Щодо третьої скарги на відеозаписі видно як ви наносите шкоду іншому гравцю, DM - нанесення шкоди або вбивство без причини.

Як я і сказав раніше очікуйте відповіді від ЗГА/ГА.
По вашому вбивство ворожого клану - це ДМ? Ти хоть розумієш, що ти зараз сказав? Немає такого правила, що на роботі ворожий клан розстрілювати не можна, так ось, ви зараз знову обманули адміністрацію, ви сказали, що людина яка працювала на роботі не була у клані, а я вам скажу так, що людина яка знімала це відео не була у клані, я на цьому відео також без клану і всі інші які були в машині - це означає тільки одне - ви знову намагаєтесь ввести адміністрацію в оману, і не має такого правила, що вбивство ворожого клану - це ДМ, ви зараз показуєте ще більшу некомпетентність, як вас взяли до адміністрації якщо не знаєте елементарного?

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Я ні в якому разі не ввожу адміністрацію в оману. я кажу те що я побачив з відеофіксації жалоб на вас.
І не переходьте на *ти* будь-ласка.. і якщо людина не у клані то їй не буде показуватись що данна особа (ви) знаходитесь у клані. P.s тепер ви вводите в оману адміністрацію.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Я ні в якому разі не ввожу адміністрацію в оману. я кажу те що я побачив з відеофіксації жалоб на вас.
І не переходьте на *ти* будь-ласка.. і якщо людина не у клані то їй не буде показуватись що данна особа (ви) знаходитесь у клані. P.s тепер ви вводите в оману адміністрацію.
Ну так ви самі казали що я вбив просту людину, а зараз кажете, що в людини яка без клану не буде показуватись в якому ми клані, ви щось дуже путаєте і перевзуваєтесь.

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Я мав на увазі коли казав [Проста людина] це звичайний гравець який не у клані та не у держ.організації..
Все чекайте відповіді від ЗГА/ГА не флудіть у тему..

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Я мав на увазі коли казав [Проста людина] це звичайний гравець який не у клані та не у держ.організації..
Все чекайте відповіді від ЗГА/ГА не флудіть у тему..
Ви самі казали що я вбив просту людину, а зараз кажете, що в людини яка без клану не буде показуватись в якому ми клані, ви щось дуже путаєте і перевзуваєтесь хоча людина яка знімала цей фрапс була не у клані. Я ж і до цього вів... що в людини яка вела фрапс не буде показувати, що ми в клані.. і ця людина, яку я вбив коли він працював на автобусі була у клані..., Тим більше мене випустили, я надав докази ГА.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
І ще, навіщо згадуєте минуле, хочете виправдатись? Краще повчіть правила кланів трошки

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
Адміністратор Володимир Хоффман отримає попередження за порушення правил адміністрації.
Скарги на вас будуть переглянуті ще раз слідкуючими неоф.орг.
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі