Розглянуто СБУ К порушення !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
Нікнейм гравця: незнайомці ID 91998 ІD 136395 ID 15432 ID 74597 ІD 74315 !!!
Особистий нікнейм: Діма Скрудж
Суть скарги: Перві 3 айді везли мене непрочітали міранду порушення статуту 4 айді підполковник без форми порушення статуту 5 айді генерал СБУ К непоказав посвітчення-прочітав міранду коли вони мене вже привезли в НПУ К порушення статуту!
Докази Тут таймкод 4321
Дата 11.06.2024

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
Шановна адміністрація. У громадяна Діма Скрудж не полный фрабс. Также у меня есть где он уход от рп, также на видео есть где я ему хотел предоставить удостоверение. Также прошу заметить что Миранду я ему лично зачитал в НПУ К, так как мои работники везли этого нарушителя и возле буса была иномарка не понятная. По этому я не вижу здесь нарушений от себя и своих подчиненных!! Ждем ответа от шановной администрации. Также могу надать все видеодоказательства от А до Я.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
Шановна адміністрація. У громадяна Діма Скрудж не полный фрабс. Также у меня есть где он уход от рп, также на видео есть где я ему хотел предоставить удостоверение. Также прошу заметить что Миранду я ему лично зачитал в НПУ К, так как мои работники везли этого нарушителя и возле буса была иномарка не понятная. По этому я не вижу здесь нарушений от себя и своих подчиненных!! Ждем ответа от шановной администрации. Также могу надать все видеодоказательства от А до Я.
Як я тобі скажу покажи посвітчення якщо в мене мут далі ти должен всеодно показати посвітчення твої люди непрочітала міранду ти вже в нпу прочінав порушення статуту далі підполковний без форми катається на авто теж порушення статуту ну я незнав хто ви такі коли мене повязали на цр мені підполковник без форми показав посвітчення я незнаю хто він без форми такшо все і ти сам нескриваєш шо твої люди непрочітали міранду давай про уход від рп мене крашнуло такшо все питання закрите!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,666
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, стосовно міранди, вам її могли зачитати як під час затримання так і у відділку НПУ. На рахунок співробітника без форми, а саме підполковника, він міг бути в розвідці, або тільки приїхав на зміну. Стосовно посвідчення, я думаю генерал СБУ К зрозумів свою помилку та така ситуація більше не повториться.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі