Розглянуто Тільки для ЗГА, покращення Неоф.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vladis222

Активний
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
158
Реакції
66
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: ГС-ЗГС Неоф.
  2. Особистий нікнейм: Владислав Овнмолодой
  3. Суть скарги: Це не зовсім скарга, ця скарга з приваду Зняття/Отиримання Доган. А саме зараз зробили нову систему зняття доган (ось).
    Як на мене ця система зняття доган добра, але саме на
    02 сервері Західна Україна зняти догану тепер дуже мега важко та не можливо, тому що в таблиці
    тут за майже за кожне завдання дають 0-25 балів а для зняття догани треба 200 балів та завдання тяжкі. Тепер чому саме на 02 сервері Західна Україна дуже мега складно зняти догану? Тому що на інших серверах на приклад 03 Східнв Україна, сьогодні 17/6/2024 було також додану систему зняття доган по балам. Але пидивітся на систему балів на 03 тут, там все і так зрозуміло. Тобто моє прохання є в том що б змінити таблицю отримання балів на 02. Якщо ви мені відмовите, я більше не бачу сенсу грати на 02 сервері. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 17/6/2024

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
На мою думку система нормальна і міняти в ній нічого непотрібно, і заробити бали не так вже й важко, тим більше всі ми знаємо що клани на 02 не дуже активні тому дана система ідеально підходить так як клани в яких є догани будуть більше приймати участь в житі неоф та і сервера в загальному знімаючи різні відео РП ситуацій( що позитивно вплине на РП сервера) також будуть більше приймати участь у різних турнірах/битвах за території/ ГРП та ін., що також позитивно вплине на активність неоф. Тому на мою думку система більш ніж нормальна і міняти в ній нічого неварто

Vladis222

Активний
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
158
Реакції
66
Бали
31
нет тип, поверь когда ты стоишь на картеле тебе пох** но когда тебя реально жмут админи то тебе не пох** и когда тебе дают доганы за каждую мелочь, прям за каждую, не на одном другом сервере нету такого) и ты еще сам признаешь что кланы на 02 афк, потому что админи неоф даже ничего придумать не могут)

Vladis222

Активний
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
158
Реакції
66
Бали
31
а тебе вот вижу не чем занятся пишешь под каждим постом

Vladis222

Активний
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
158
Реакції
66
Бали
31
и поверь если ты думаешь что игра за неоф будет интересней если мы будет снимать какие то видео РП или ГРП то это не так)

𝖚𝖑𝖖𝖆𝖘𝖎𝖎

Поважний гравець
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
114
Реакції
154
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: ГС-ЗГС Неоф.
  2. Особистий нікнейм: Владислав Овнмолодой
  3. Суть скарги: Це не зовсім скарга, ця скарга з приваду Зняття/Отиримання Доган. А саме зараз зробили нову систему зняття доган (ось).
    Як на мене ця система зняття доган добра, але саме на
    02 сервері Західна Україна зняти догану тепер дуже мега важко та не можливо, тому що в таблиці
    тут за майже за кожне завдання дають 0-25 балів а для зняття догани треба 200 балів та завдання тяжкі. Тепер чому саме на 02 сервері Західна Україна дуже мега складно зняти догану? Тому що на інших серверах на приклад 03 Східнв Україна, сьогодні 17/6/2024 було також додану систему зняття доган по балам. Але пидивітся на систему балів на 03 тут, там все і так зрозуміло. Тобто моє прохання є в том що б змінити таблицю отримання балів на 02. Якщо ви мені відмовите, я більше не бачу сенсу грати на 02 сервері. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 17/6/2024
Проти!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Система набору балів буде переглянуто.
Прохання до вас проявляти більшу активніть та креативність, під час створення та проведення заходів для подачі звіту на зняття покарання та/або отримання балів.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі