Розглянуто "для ГА І ЗГА" / "оскарження";

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
9
Бали
13
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм:Роман Тарчевський
Суть скарги:вітаю, шановна адміністрація, мене заблокували за чіти, но я ними не користувався, но у мене друг попросив створити на 02 сервері акаунт, я створив но мене забанили бо він використовував чіти, я цього не знав, і коли я писав оскарження на 02 сервері мені сказали звертатися сюди на 01 сервер, я прошу вибачення за то що створював акаунти, я більше так не буду, і хотів би пройти перевірку на чіти або постороні ПЗ, І ще раз прошу вибачення. І якщо можна можете зняти покарання. Дякую за увагу!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):**[Перейдіть за покликанням]**
Дата походження:05.06.24

Реєстрування
13 Лис 2023
Дописи
64
Реакції
9
Бали
13
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм:Роман Тарчевський
Суть скарги:вітаю, шановна адміністрація, мене заблокували за чіти, но я ними не користувався, но у мене друг попросив створити на 02 сервері акаунт, я створив но мене забанили бо він використовував чіти, я цього не знав, і коли я писав оскарження на 02 сервері мені сказали звертатися сюди на 01 сервер, я прошу вибачення за то що створював акаунти, я більше так не буду, і хотів би пройти перевірку на чіти або постороні ПЗ, І ще раз прошу вибачення. І якщо можна можете зняти покарання. Дякую за увагу!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):**[Перейдіть за покликанням]**
Дата походження:05.06.24
Я можу надати докази де друг пише щоб йому створити акаунт!

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Аккаунт з таким нікнеймом не знайдений.
Зв'яжіться зі мною в телеграмі або в діскорді - @volkovws

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі