Відмовлено видача покарання по максимуму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Боба

Поважний гравець
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
120
Реакції
124
Бали
46
Вік
23
1.Богдан Стрийський
2.Олешка Боба
3. Не рівні відношення до гравців чоловічої статі . також маю думку що адміністратор має пряме відношення до людини яка отримала мінімальні покарання + можливо не рівно дихає до гравців по не відомій причині або просто має звязки з кланомлюдини якій видав мінімалку по правилам . отже хочу щоб людині яка отримала мінімалку а мені та іншому гравці дали максимум або майже максимум перевидали людині а саме Олександра Янко по максимуму покарання . Бо на мою думку це гендерна не рівність. І не гарне ставлення до гравців з однієї сторони - тобто одному 15 хв іншому всі годину 15 ... також MG" Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу в ігровий світ (змішування чатів) Відношення до моєї скарги не має !!!
4.нижче
1719748031217.png
1719748046855.png
1719747879942.png

5. 14:37 30.06.24

Богдан Стрийський

Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
301
Реакції
53
Бали
33
1.Богдан Стрийський
2.Олешка Боба
3. Не рівні відношення до гравців чоловічої статі . також маю думку що адміністратор має пряме відношення до людини яка отримала мінімальні покарання + можливо не рівно дихає до гравців по не відомій причині або просто має звязки з кланомлюдини якій видав мінімалку по правилам . отже хочу щоб людині яка отримала мінімалку а мені та іншому гравці дали максимум або майже максимум перевидали людині а саме Олександра Янко по максимуму покарання . Бо на мою думку це гендерна не рівність. І не гарне ставлення до гравців з однієї сторони - тобто одному 15 хв іншому всі годину 15 ... також MG" Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу в ігровий світ (змішування чатів) Відношення до моєї скарги не має !!!
4.нижчеПереглянути вкладення 224859Переглянути вкладення 224860 Переглянути вкладення 224858
5. 14:37 30.06.24
Вітаю шановний гравець, ви недавно отримували такі ж самі покарання!
Очікуйте відповіді від Головної адміністрації!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Порушення MG не є таким критичним, як Образа гравців, тому за це покарання можна видати мінімальний термін.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі