Зачинено Андрій Косик || Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Платонов

Міліардер, філонтроп та плейбой
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
29
Реакції
73
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
  2. Особистий нікнейм: Володимир Платонов
  3. Суть скарги: 27.06.24 Адміністратор Андрій Косик відкриває заявку на посаду лідера НПУ Д, в даній темі було небагато відповідей, але 1 зацікавила мене більше всього а саме відповідь Микити Шевчука. У 9 пункті "Які в вас є ідеї для фракції" він не зазначив ні одної ідеї описавши прямі обов'язки лідера організації, які впринципі описані на форумі, якби це був хтось інший його анкета була б відхилена. Тому я хочу почути відповідь це "Блат" чи "Цілком хороші ідеї для покращення"?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Фото* , Анкета: *Тик* , Результат від адміністратора: *Тик*
  5. Дата походження: 02.07.2025

Володимир Платонов

Міліардер, філонтроп та плейбой
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
29
Реакції
73
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
  2. Особистий нікнейм: Володимир Платонов
  3. Суть скарги: 27.06.24 Адміністратор Андрій Косик відкриває заявку на посаду лідера НПУ Д, в даній темі було небагато відповідей, але 1 зацікавила мене більше всього а саме відповідь Микити Шевчука. У 9 пункті "Які в вас є ідеї для фракції" він не зазначив ні одної ідеї описавши прямі обов'язки лідера організації, які впринципі описані на форумі, якби це був хтось інший його анкета була б відхилена. Тому я хочу почути відповідь це "Блат" чи "Цілком хороші ідеї для покращення"?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Фото* , Анкета: *Тик* , Результат від адміністратора: *Тик*
  5. Дата походження: 02.07.2025
Опечатка пункту 5. 02.07.2024

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,651
Реакції
1,285
Бали
253
Вітаю, людина має великий досвід на посаді лідера, компетентна та коректна людина, на посаді лідера ні разу не отримував покарання, за час на посаді лідера проявляв великий ентузіазм для покращення фракції, стосовно ідеї, якщо би я оцінював ідеї, скоріш за все ні одного кандидата не допустив би, но я рішив допустити всіх, та послухати вас на обзвоні.

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, з думкою ГС Держ погоджуюся!
Порушень не виявлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі