Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Автоматович

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
180
Реакції
304
Бали
108
Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
Особистий нікнейм: Максон Азовський
Суть скарги: 10.07 в вечері я перебував на ВЧ в віп чат ми побачили що написали "хто на ВЧ жду біля залізничної дороги" ми туди підїхали та я підійшов до громадян і дав їм 5 сек покинути тереторію водій ТЗ мене послухав та відїхав а його друг сказав "Поїхали туди" і він поїхав я зробив 3-4 вистріли в землю після чого людина з пістолету )Можливо там є багоюз ) почала по мені стріляти я в відповіть вбив людину
№1Примітка: Я весь час стріляв по землі(Старався стріляти по землі)
№2Примітка: В разі порушення від адміністратора прохання не сварити її вона хороша просто іноді бувають помилки
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
Дата походження:11.07.2024
НЕ КАРАЙТЕ СОНЮ ВОНА СІГМА<3

Останнє редагування модератором:

Максим Автоматович

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
180
Реакції
304
Бали
108
Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
Особистий нікнейм: Максон Азовський
Суть скарги: 10.07 в вечері я перебував на ВЧ в віп чат ми побачили що написали "хто на ВЧ жду біля залізничної дороги" ми туди підїхали та я підійшов до громадян і дав їм 5 сек покинути тереторію водій ТЗ мене послухав та відїхав а його друг сказав "Поїхали туди" і він поїхав я зробив 3-4 вистріли в землю після чого людина з пістолету )Можливо там є багоюз ) почала по мені стріляти я в відповіть вбив людину
№1Примітка: Я весь час стріляв по землі(Старався стріляти по землі)
№2Примітка: В разі порушення від адміністратора прохання не сварити її вона хороша просто іноді бувають помилки
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
Дата походження:11.07.2024
НЕ КАРАЙТЕ СОНЮ ВОНА СІГМА<3
Також під час моєї стрільби можна звернути увагу на мотор авто який при початку ситуації був трошки задимленим

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Якби ви одразу дали попередження гравцям і вони проігнорували тоді це була би іс-причина для вбивства, але на відео видно що ви перші спровокували стрілянину, ситуація доволі спірна але порушень зі сторони адміністратора не бачу, було проведено бесіду щодо цієї ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі