Зачинено СБУ Д- затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джонні💯💯

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
114
Реакції
59
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: 6772502 6744
  2. Особистий нікнейм: Джонні Хелл
  3. Суть скарги: Доброго дня шановні адміністратори які будуть переглядати жалобу
    Приступимо до жалоби граю я в страйк 1х1 і катка закінчилася і стойть сбу я почав втікати дістав м4 попробував стрільнути не встиг так як вдарили тайзером далі йдем ми до НПУ Д і вони не приставилися не зачитали міранди посадили без паспорт це вже 3-4 порушення статуту
    прошу понижити співробітників та видати 2 догани за масові порушення фракцій
  4. Докази (скріншот/відео): Тиць Тиць
  5. Дата порушення: 20.07.2024

MARLBORO💯

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
OOC INFORMATION:
В реалі в тебе паспорта перевіряти сбу небуде коли є точні прикмети на порушника закону! ПГ небуло так як пострілу небуло коли в теье вистрілили тайзером. Твоїх прав під час орієнтувань немає а саме в тебе немає права на адвоката та на телефоний дзвінок. Поповоду представлення тобі представились коли бігли за тобою але тобі не вині що ти це проігнорував і почав втікати

Джонні💯💯

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Чер 2023
Дописи
114
Реакції
59
Бали
31
OOC INFORMATION:
В реалі в тебе паспорта перевіряти сбу небуде коли є точні прикмети на порушника закону! ПГ небуло так як пострілу небуло коли в теье вистрілили тайзером. Твоїх прав під час орієнтувань немає а саме в тебе немає права на адвоката та на телефоний дзвінок. Поповоду представлення тобі представились коли бігли за тобою але тобі не вині що ти це проігнорував і почав втікати
вони мали приставитися + мала бути міранда я мав право на телефоний дзвінок і паспорт вони мали взяти

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
вони мали приставитися + мала бути міранда я мав право на телефоний дзвінок і паспорт вони мали взяти
6.3 Якщо громадянин знаходиться в орієнтуванню у нього немає права на приватного/державного адвоката.

За паспорт якщо логічно подумати його непотрібно. Пояснюю чому: В реал лайфі коли заявляють на розшук [в нашому випадку орієнтування] подають усі прикмети порушника. Тому тут думаю паспорт непотрібен

Іван Слюсарчук

Полковник СБУ Д
Реєстрування
6 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
5
Бали
6

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Зі сторони працівника СБУ не було виявлено порушень так як,коли на вас є орієнтування то затримують без паспорту.

По друге згідно статуту СБУ м.Дніпро а саме,
1.7 Працівник СБУ має право не представлятись та не показувати своє посвічення, в цілях своєї безпеки.
[ЗАЧИНЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі