Розглянуто НПУ м. Дніпро / Матфій Соколов / Ухід від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
1. Матфій Соколов
2. Владислав Стефанюк
3. Мене було затримано, після чого співробітник НПУ захотів хабар. Раніше працював в СБУ, тому знаю як з такими говорити, в висновку він покинув гру (ухід від РП), і я уникнув відповідальності. ? Додатково хотілось, щоб цю скаргу розглянув лідер Рон Крей, думаю для нього це буде цікавим.
4. https://youtu.be/gU62GYWvwTI
5. 05.02.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
10
Бали
3
1. Я же тебе камеру разбил а это нон рп.
2. Это вылет
3. Видео обрезано, так как нету фулл рп ситуации

Останнє редагування:

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
1. Я же тебе камеру разбил а это нон рп.
2. Это вылет
3. Видео обрезано, так как нету фулл рп ситуации
1. Скарга на ухід від РП, а не на хабар;
2. Перед вильотом, ти ще стоїш на сервері секунд 5, а потім вже пропадаєш:
- На відеозаписі видно, як ти біг, призупинився і зразу пропав (явний вихід з гри),
- А якщо це виліт, нехай адміністрація попросить докази цього;
3. Відео повне, запустив фрапс я після слів "можемо домовитись", і знову ж таки скарга на ухід від рп.
Висновок: будемо чесні з тобою, що ти просто зассав, навчись відігрувати РП й не тікати від ситуацій, через які можеш втратити погони, а вже потім працюй в офіційних організаціях та бери хабарі ;)

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановні гравці!
Від Матфія Соколова чекаю докази, що це дійсно виліт з гри, а не Ви вийшли.
Від гравця Владислав Стефанюк чекаю докази, що це спецоперація, а саме де Ви наципили жучок, якій неможливо знайти при обшуку (хочя я це заборонив, при обшуку находять ВСЕ), та, що це запланована спецоперація.
У разі відсутності доказів, буде видано покарання, на подачу доказів даю 12 годин.

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
10
Бали
3
Вітаю Шановні гравці!
Від гравця Владислав Стефанюк чекаю докази, що це спецоперація, а саме де Ви наципили жучок, якій неможливо знайти при обшуку (хочя я це заборонив, при обшуку находять ВСЕ), та, що це запланована спецоперація.
У разі відсутності доказів, буде видано покарання, на подачу доказів даю 12 годин.
Видавайте покарання, забув натиснути на бінд для початку знімати.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю Шановні гравці!
Оскільки мене було затримано, і крім хабару я відчував безвихідь, було вирішено обманути співпрацівника НПУ.
На фрапсі видно й чути, що після моїх слів, він навіть не перевірив мене на жучок, а зразу хотів посвідчення, це й було заплановано.
Я ж не відіграв через "/do", що на мині жучок, а хлопці з СБУ не приїхали, бо з ними я втратив зв'язок ще після того, як пішов в клан.
Я ще раз кажу, ця скарга на ухід від РП ситуації, а не на хабар. Перед цим він знайшов в мене тільки: AK-47, телефон, інші пристрої ВІДЕОФІКСАЦІЇ.
Про пристрої прослуховування мови не йшло, от і я вирішив поекспериментувати над Roleplay ситуацією, був готовий відбути покарання в КПЗ, якби він все-таки обшукав мене на жучок, не знайшов його (бо в /do я не відігрував), зрозумів що це суцільний обман (можна здогадатись через мій негативний рейтинг), і був більш стійкішим до подібних ситуацій, але він просто покинув гру.
Знову ж таки, як і вказано раніше, ФРАПС я запустив тільки після слів "можемо домовитись", процес затримання і обшуку я не зафіксував.
Ну й доказів у мого абонента з приводу обшуку також немає.
Забороняти брехати співпрацівникам чи НПУ, чи то СБУ я не бачу сенсу. Це гра про реальне життя, в реальному житті люди також брешуть, щоб вийти "сухим із води", на мою думку я нічого не порушив, з мого боку на відеозаписі немає жодної відігровки, я просто стояв в кайданках і говорив, що й спасло мене. :unsure::coffee:

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
28
Реакції
10
Бали
3
Оскільки мене було затримано, і крім хабару я відчував безвихідь, було вирішено обманути співпрацівника НПУ.
На фрапсі видно й чути, що після моїх слів, він навіть не перевірив мене на жучок, а зразу хотів посвідчення, це й було заплановано.
Я ж не відіграв через "/do", що на мині жучок, а хлопці з СБУ не приїхали, бо з ними я втратив зв'язок ще після того, як пішов в клан.
Я ще раз кажу, ця скарга на ухід від РП ситуації, а не на хабар. Перед цим він знайшов в мене тільки: AK-47, телефон, інші пристрої ВІДЕОФІКСАЦІЇ.
Про пристрої прослуховування мови не йшло, от і я вирішив поекспериментувати над Roleplay ситуацією, був готовий відбути покарання в КПЗ, якби він все-таки обшукав мене на жучок, не знайшов його (бо в /do я не відігрував), зрозумів що це суцільний обман (можна здогадатись через мій негативний рейтинг), і був більш стійкішим до подібних ситуацій, але він просто покинув гру.
Знову ж таки, як і вказано раніше, ФРАПС я запустив тільки після слів "можемо домовитись", процес затримання і обшуку я не зафіксував.
Ну й доказів у мого абонента з приводу обшуку також немає.
Забороняти брехати співпрацівникам чи НПУ, чи то СБУ я не бачу сенсу. Це гра про реальне життя, в реальному житті люди також брешуть, щоб вийти "сухим із води", на мою думку я нічого не порушив, з мого боку на відеозаписі немає жодної відігровки, я просто стояв в кайданках і говорив, що й спасло мене. :unsure::coffee:
Ти думаєш я сразу не догадався про обман? СБУ з рейтингом -100 і порушником с АК 47 і т.д потім як ти почав нападати на НПУ

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Ти думаєш я сразу не догадався про обман? СБУ з рейтингом -100 і порушником с АК 47 і т.д потім як ти почав нападати на НПУ
Я нападав на НПУ? Я катався біля нього, дрифтував біля шлагбауму, після чого ти налетів на мене, розстріляв машину (в місті) і затримав.
Знову ж таки хочу побачити докази цього :D

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Рішення наступне:
Гравець
Владислав Стефанюк отримує покарання у вигляді КПЗ за НонРП дії
Гравець
Матфій Соколов отримує покарання за вихід під час рп ситуації
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі