Розглянуто Створення серверу зі сборкою 1.9.8 // стара карта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
849
Бали
138
Вітаю гравці , адміністрація , керівництво!
Пропоную зробити сервер під назвою "Come Back" що у перекладі повернутися назад .
Багато гравців пішли з проєкту через нову карту , та на мою думку дане рішення поверне багатьох гравців саме на цей сервер і він 24/7 буде 700/700 .
То той самий вайб тієї версії поверне інтерес до гри .

1718531718608.png 1718531946749.png1718532007790.png
Хо-ча-б один сервер з цим вайбом поверне багато гравців .

Той самий вайб 👇

1724016329449.jpeg

Також пропоную цей сервер зробити у лаунчері як іншу гру у списку ігор

1718794465725.png

Якщо вам цікава дана ідея ставьте срілку вгору
1718532958128.png

by markovtimur

P.S
всем кто знает меня , или нет .
спасибо вам всем за поддержку!
670 позитивный голосов , хз сколько к просмотров , 32 страниц ответов - Рекорд проекта.
Еще раз огромные спасибки) вместе мы сила

Я был наслышан что главный тестер на 1000 посмотрит и ответит , ну хз попробуем ))

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Саймон Метсон

Шановний гравець
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
61
Реакції
41
Бали
21
я помню как с другом прошлым летом патылись зайти на 03 а он был каждый день забитым. но увы сейчас всем не нравится карта механика и все ушли с проекта. и я спрашиваю у друга когда он вернется он сказал добавят старую гта вернусь по любому

Iлля Зеленський

Тут могла бути ваша реклама
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
3
Реакції
23
Бали
18

Саймон Метсон

Шановний гравець
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
61
Реакції
41
Бали
21
Да ну,я з відкриттям граю,я за це і кажу
просто старая сборка лучше чем новая механикой интерес был большой а сейчас никакой потому что все поменяли и зделали хуже смотрю старые записи и гта 1.9.8 была графонистой там риражение были четкий я подьежаешь твоя машина в отражение другой а сейчас добавили фотку из гта сан адреас в отражение и все

Iлля Зеленський

Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
3
Реакції
23
Бали
18
просто старая сборка лучше чем новая механикой интерес был большой а сейчас никакой потому что все поменяли и зделали хуже смотрю старые записи и гта 1.9.8 была графонистой там риражение были четкий я подьежаешь твоя машина в отражение другой а сейчас добавили фотку из гта сан адреас в отражение и все
Я згоден повністю,я більше за той вайб,тоді було 70 фпс стабільно,як в самп,а зара фігня якась,у поліції та інших фракцій був більший вибір скінів,а не у поліції 5 скінів з різними погонами

Саймон Метсон

Шановний гравець
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
61
Реакції
41
Бали
21
Я згоден повністю,я більше за той вайб,тоді було 70 фпс стабільно,як в самп,а зара фігня якась,у поліції та інших фракцій був більший вибір скінів,а не у поліції 5 скінів з різними погонами
у меня на науте было стабильно 64фпс и ноут 2013 года и у друга старее а сейчас с компом на котором стоит gtx1050ti и тянет вар тандер на макисмум 72 фпс а в гта на стоковых настройка 30-40фпс и процесор не загруженый это скрин только что зделал цп это процесор гп видюха
Снимок экрана (184).png

Iлля Зеленський

Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
3
Реакції
23
Бали
18
Я проти даної ідеї, тому що створення цього серверу може призвести до того, що на 06 та 05 сервері в день буде 100-200 гравців максимум та потім гравці з цих серверів просто покинуть проект або перейдуть на інший сервер, бо вони довго розвивались на цих серверах та на них не буде ніхто грати, а потім будуть ідеї, щоб взагалі прибрати нову карту та зробити більше серверів з старою картою, розробники які старались зробити нову карту більше року не думаю, що будуть хотіти, щоб їхня праця пішла...
Я за це до речі теж думав,думаю треба закрити 5,6 з скрінами бази данних гравців і перенести на будь-який сервер який хоче гравець. 1.9.8 має бути сервер там де майно з 0

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі