Розглянуто Не згоден

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меттью

Поважний гравець
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
325
Реакції
180
Бали
61
1. Мартін Тейлор
2. 60043
3. чому адміністратор не видав покарання за дм зз та рк? також я написав, що у мене була причина його вбити а адміністратор все одно мені видає покарання за дм-_- . навіщо я це все писав та розписував
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Масові-порушення-правил-серверу.194935/post-825071
5. 01.08.2024

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,087
Реакції
3,255
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Я видав Вам покарання за DM, тому-що у Вас немає війни кланів, та причини щоб вбити гравця у Вас не було.
По-поводу "DM GZ" Ви вибігаєте з МОЗу, та гравець відкриває по Вам вогонь, можливо перед тим як вибігти з МОЗу, Ви спровокували гравця на ці дії, також "RK" зі сторони гравця Сенді Мілано не було помічено, тому-що RK - це повернення на місце де Вас вбили.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Меттью

Поважний гравець
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
325
Реакції
180
Бали
61
Вітаю шановний гравець!
Я видав Вам покарання за DM, тому-що у Вас немає війни кланів, та причини щоб вбити гравця у Вас не було.
По-поводу "DM GZ" Ви вибігаєте з МОЗу, та гравець відкриває по Вам вогонь, можливо перед тим як вибігти з МОЗу, Ви спровокували гравця на ці дії, також "RK" зі сторони гравця Сенді Мілано не було помічено, тому-що RK - це повернення на місце де Вас вбили.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.
Я його вбив за образи від нього. Також 7.9 RK (RevengeKill) - 1) Вбивство гравця з метою помсти; 2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин; 3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів . Саме тей гравець порушив правило вбивство з метою помсти(це правило можна прочитати в загальних правилах проєкту

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,087
Реакції
3,255
Бали
253
Шановний гравець!
Гравець Сенді Маліно#67828 - отримає покарання, у вигляді
RVK - /jail 60 наступний раз /warn
Вибачаюсь за незручності.
Гарного настрою, та приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі