Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:
Я прийняв посаду начальника КОРДу в грі "Юкрейн ГТА". Незабаром після цього був призначений новий генерал, Олег Ломакін. Протягом першого тижня після призначення я не подав рапорт про виконану роботу, оскільки був зайнятий іншими обов’язками. Наступного тижня я взяв відпустку, бо потрібно було поїхати додому в Україну, і протягом цього часу генерал постійно докучав мені запитаннями, чому я не виконую свої обов'язки, хоча я пояснював, що знаходжусь у відпустці.
Сьогодні я був змушений лягти в лікарню і повідомив про це, сказавши, що протягом двох днів не зможу грати. Однак, після цього до мене прийшли з претензіями два полковника та генерал. Через декілька хвилин куратор підрозділу КОРД повідомив, що мене було знято з посади через недостатню активність, хоча я вважаю, що мої обставини були вагомими, і я діяв відповідно до своїх можливостей.
Розбір ситуації:
1. Призначення та перший тиждень: Коли я заступив на посаду начальника КОРДу, новий генерал Олег Ломакін уже був на посаді. Протягом першого тижня я добре виконував свої обов’язки, забезпечуючи ефективну роботу підрозділу. Однак на другий тиждень я не подав рапорт про виконану роботу, оскільки був зайнятий іншими обов’язками. Це могло створити враження, що я не виконую свої функції належним чином.
2. Відпустка: Моя поїздка в Україну під час другого тижня, безумовно, вплинула на мою здатність виконувати обов'язки в грі. Проте я чітко про це повідомив, але, очевидно, це не було сприйнято адекватно з боку мого начальства, що призвело до напруженості.
3. Ситуація з лікарнею: Вимушений візит до лікарні ще більше ускладнив ситуацію, оскільки я виявився неспроможним виконувати свої обов'язки в грі протягом наступних двох днів. Це могло стати останньою краплею для моїх керівників.
4. Рішення про зняття з посади: Генерал, полковники та куратор підрозділу, вірогідно, вважали, що я не виконую свої обов'язки достатньо активно, і це призвело до рішення зняти мене з посади. Це рішення могло бути прийнято без повного розуміння моєї ситуації або через загальне невдоволення тим, як були організовані мої робочі процеси.
Висновки:
Я зробив усе можливе в межах своїх можливостей, враховуючи обставини, які складалися поза грою. Однак, недоліком стало те, що мої пояснення, вочевидь, не були прийняті до уваги в достатній мірі, що призвело до конфлікту і подальшого зняття з посту начальника підрозділу
Суть скарги:
Я прийняв посаду начальника КОРДу в грі "Юкрейн ГТА". Незабаром після цього був призначений новий генерал, Олег Ломакін. Протягом першого тижня після призначення я не подав рапорт про виконану роботу, оскільки був зайнятий іншими обов’язками. Наступного тижня я взяв відпустку, бо потрібно було поїхати додому в Україну, і протягом цього часу генерал постійно докучав мені запитаннями, чому я не виконую свої обов'язки, хоча я пояснював, що знаходжусь у відпустці.
Сьогодні я був змушений лягти в лікарню і повідомив про це, сказавши, що протягом двох днів не зможу грати. Однак, після цього до мене прийшли з претензіями два полковника та генерал. Через декілька хвилин куратор підрозділу КОРД повідомив, що мене було знято з посади через недостатню активність, хоча я вважаю, що мої обставини були вагомими, і я діяв відповідно до своїх можливостей.
Розбір ситуації:
1. Призначення та перший тиждень: Коли я заступив на посаду начальника КОРДу, новий генерал Олег Ломакін уже був на посаді. Протягом першого тижня я добре виконував свої обов’язки, забезпечуючи ефективну роботу підрозділу. Однак на другий тиждень я не подав рапорт про виконану роботу, оскільки був зайнятий іншими обов’язками. Це могло створити враження, що я не виконую свої функції належним чином.
2. Відпустка: Моя поїздка в Україну під час другого тижня, безумовно, вплинула на мою здатність виконувати обов'язки в грі. Проте я чітко про це повідомив, але, очевидно, це не було сприйнято адекватно з боку мого начальства, що призвело до напруженості.
3. Ситуація з лікарнею: Вимушений візит до лікарні ще більше ускладнив ситуацію, оскільки я виявився неспроможним виконувати свої обов'язки в грі протягом наступних двох днів. Це могло стати останньою краплею для моїх керівників.
4. Рішення про зняття з посади: Генерал, полковники та куратор підрозділу, вірогідно, вважали, що я не виконую свої обов'язки достатньо активно, і це призвело до рішення зняти мене з посади. Це рішення могло бути прийнято без повного розуміння моєї ситуації або через загальне невдоволення тим, як були організовані мої робочі процеси.
Висновки:
Я зробив усе можливе в межах своїх можливостей, враховуючи обставини, які складалися поза грою. Однак, недоліком стало те, що мої пояснення, вочевидь, не були прийняті до уваги в достатній мірі, що призвело до конфлікту і подальшого зняття з посту начальника підрозділу
Вітаю! Я, як лідер, спільно із своїми заступниками самостійно уповноважений приймати рішення по зняттю/призначенню на посади начальників/заступників підрозділів. Рішення про ваше зняття з поста було обговорено із куратором вашого підрозділу. Згодом, із слідкуючим. За потреби готовий надати усю інформацію ЗГС Держ
Доброго ранку, переглянувши скаргу я вирішив знайти час на детальний розбір скарги, та вислухавши дві сторони можу сказати наступне. Я не міг зрозуміти чого таке упереджене ставлення саме до цієї людини та як можна буквально напружувати ситуацію якщо людина дала поняття, що вона в лікарні. Тим більше переглянувши форум, в неї рапорт по 09.08.2024 включно, тобто вона мала по цей день бути в рядах на своїй посаді. Також переглянувши керівничу групу я не міг зрозуміти одного, людина в лікарні, в неї досить такі вагомі обставини, ви(Заступники та лідер) як керівничий склад, не могли знайти заміну та провести обдзвін без присутності Богдана? Якщо бачите, що така ситуація з підрозділом, потрібно проводити обдзвін на заступника нач.підрозділа та не говорити що ви там набрали склад і вас це не стосується. І опитавши Заступника який написав ваше звільнення в Discord, я не почув аргументовану причину некомпетентності та не побачив докази. Поговоривши з слідкуючим адміністратором, він сказав, що попередньо звільнення з ним не було узгоджено. Відповідно, за таку "діру" в самій організації, лідер отримає попередження 1/2, за не погодження зі слідкуючим адміністратором про зняття з посади, за недотриманням рапорта про відпустку, та за упереджене ставлення. Богдан Александровский - знижений на 8-й ранг, з неможливістю бути активним на посаді. Я розумію, що можливо моє рішення когось незадовільнить, але впершу чергу потрібно відноситись до людини з розумінням, насамперед, здоров'я - головніше, і я вирішив піти на зустріч так як вважаю, що таке ставлення до особового складу недоречне. Розглянуто.
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.