Розглянуто Павлик Малюк//Массові порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
8
Реакції
5
Бали
8
  1. Нікнейм гравця:Павлик Малюк
  2. Особистий нікнейм:Роман Зубака
  3. Суть скарги:Масові порушення статуту від співробітнка СБУ К а саме статуту він мені почав тикати без форми в тот час я був в формі він мені тикав і сказав в оффтоп чат шо він без форми має право мені тиката а я Полковник НПУ К суть в тому що данний Полковник СБУ порушив статут а саме:
    1.5 Співробітник СБУ зобов'язаний бути ввічливим до цивільного населення / співробітникам інших державних структур.
    1.8. Співробітник СБУ без форми, є таким же співробітником, як і в формі.
    Він на відео доказі сам це наголошував і сам порушив.
    Прошу розглянути скаргу і винести вердикт
    4.Докази:
    5.Дата порушення:10.08.2024, 23:44

Останнє редагування:

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,194
Реакції
810
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
В честь цієї скарги прикріпляю доказ діяльності зі сторони заступника лідера НПУ К. (
тик ) ( тик )
На мою думку це є критичне порушення зі сторони заступника.
Зазначу працівник НПУ К ''підходив до павлика взнати з якою метою він прибув до ITT але до мене він не підходив''
Особисто моя думка що у даного заступника є '' особиста неприязнь'' до Павлика Малюка
Якщо так не дивлячись по ''РП'' в мене мали так само дізнатись.

Тому шановні ГС/ЗГС Держ прошу цю скаргу розглянути детально!

Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
8
Реакції
5
Бали
8
Вітаю шановний гравець!
В честь цієї скарги прикріпляю доказ діяльності зі сторони заступника лідера НПУ К. (
тик ) ( тик )
На мою думку це є критичне порушення зі сторони заступника.
Зазначу працівник НПУ К ''підходив до павлика взнати з якою метою він прибув до ITT але до мене він не підходив''
Особисто моя думка що у даного заступника є '' особиста неприязнь'' до Павлика Малюка
Якщо так не дивлячись по ''РП'' в мене мали так само дізнатись.

Тому шановні ГС/ЗГС Держ прошу цю скаргу розглянути детально!

Відповідаю на ваш коментар.Я ніякої неприязні до данної особи не маю я почав вести бесіду з нею тому що я зрозумів що ви друзі і якщо прийшли разом значіть підете разом якщо я не помиляюсь лідер мерії дніпра не має доступу до дверей в ІТТ і він фізично не зміг би сам вийти і через те я почав вести розмову з співробітником СБУ тому що він вас туди привів вам двері відкрив і ви самі не змогли б вийти з відти і я ще раз наголошую я ніяхик неприязнь не маю до данної особи!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
1,713
Реакції
2,040
Бали
253
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Павлик Малюк отримує покарання у вигляді догани за порушення субординації, використання службових повноважень в особистих цілях.

Роман Зубака отримує попередження за порушення субординації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі