Схвалено Любчик Гром, Олена Фокс[ Lyubchik ] - ДМ car, ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Любчик Гром, Олена Фокс
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги: Їхав по справах, та почув шо хтось сигналить, певно в когось руки чухались, отже я їхав далі поки не почув, що з білої машини стріляють, я прийнявся до узбіччя бо розумів, що на моїй машині я далеко не втечу. Прийшлось оборонятися, в ході моєї оборони, я відстрілявся, але не розумію що вони від мене хочуть так як в мене РП клан і війн не приймаю, а якщо вони такі сміливі - то будь ласка, я дав відпор. А отже, прошу в адміністрації, максимально їх наказати так як лізти на кого попало це таке собі задоволення, ми Нейтральний клан, і те, що вони шукають пригоди на голу дупу, я це зрозумів. Дякую за увагу!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 13.02.2023

Любчик

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
49
Реакції
73
Бали
18
Вік
23
Ехх стыдно быть таким как ты !
Олена Фокс тут вообще не причем стрелять в её сторону начал первый ты
Но у нас война с вашим кланом ( была !)
И фрагмент сделан ещё тогда когда мы были врагами ! Круто вырезать фрагмент и показать кусочек ? а выложить всё не получится ибо там всё по договору было ?

Максім Ломбардо

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Ехх стыдно быть таким как ты !
Олена Фокс тут вообще не причем стрелять в её сторону начал первый ты
Но у нас война с вашим кланом ( была !)
И фрагмент сделан ещё тогда когда мы были врагами ! Круто вырезать фрагмент и показать кусочек ? а выложить всё не получится ибо там всё по договору было ?
На фрапсі видно як була виконана стрільба з пасажирського містя, автоматом АК-47, так шо не треба тут дурити бо за це накинуть хвилини в кпз. Я не бачу сенсу розбиратися, бо ви як Токсіки і немає сенсу з вами спілкуватися. Адміністрація вирішить шо з вами робити

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18
Так какой смысл ты пишешь жб если ты их убил ??
1. Нікнейм гравця: Любчик Гром, Олена Фокс
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги: Їхав по справах, та почув шо хтось сигналить, певно в когось руки чухались, отже я їхав далі поки не почув, що з білої машини стріляють, я прийнявся до узбіччя бо розумів, що на моїй машині я далеко не втечу. Прийшлось оборонятися, в ході моєї оборони, я відстрілявся, але не розумію що вони від мене хочуть так як в мене РП клан і війн не приймаю, а якщо вони такі сміливі - то будь ласка, я дав відпор. А отже, прошу в адміністрації, максимально їх наказати так як лізти на кого попало це таке собі задоволення, ми Нейтральний клан, і те, що вони шукають пригоди на голу дупу, я це зрозумів. Дякую за увагу!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 13.02.2023

Максім Ломбардо

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, даю вам 24 години прикріпити назву клану в якому ви були на момент перестрілки.

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18

Максім Ломбардо

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Ой какая обиженка. Что такое? Обидели девочки что решил жб написать. Бедняшка
Прошу не оффтопити.
1676383990854.png

Адміністрація, повпливайте на нього

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі