Назар Мачизбевськи
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Кві 2024
- Дописи
- 16
- Реакції
- 83
- Бали
- 16
Шановні Розробники прошу вас повернути швидкість для авто яке була до сьогодняшнього оновлення , після оновлення багато автівок втратили свою швидкість що є не дуже добре і займає більше часу у пересуванні сервером також прошу повернути меню над кожним гравцем топто id імя або незнайомець та чи є в гравця віп, повернути на своє місце мікрофон що б було видно чи ти говориш чи ні і чи говорить інший гравець, також повернути це меню над собою що б ти міг бачити який в тебе рейтинг і чи є віп . Також хотілося б бачити легшими завдання в Батл-пасі, бо деякі завдання просто неможливо виконати через банально те що на сервері може навіть на бути тієї самої капібари і тд . Також хочеця бачити попередню графіку бо ця мені особисто і багатьом гравцям не зайшла також рація не дуже чому я маю чути розмови інших коли рація в мене вимкнена ще напевно є багато моментів які виявляця з часом ( І ще з айді що їх не видно тепер що б залити на форум на гравця за порушення треба бігти за ним і нажимати альт що б побачити айді - це ТУПО!
Після сьогодняшнього оновлення в мене особисто та в багатьох друзів негативні емоції й бажання грати та щось робити пропадає тому якщо ви не хочете втратити актив в грі прошу повернути деякі моменти чекаю виправлення надіюсь ви нас почуєте
Після сьогодняшнього оновлення в мене особисто та в багатьох друзів негативні емоції й бажання грати та щось робити пропадає тому якщо ви не хочете втратити актив в грі прошу повернути деякі моменти чекаю виправлення надіюсь ви нас почуєте
Останнє редагування: