Зачинено Оскарження // Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Житомирський

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
115
Реакції
219
Бали
108
1.Нікнейм адміністратора: Максим Касьянович
2.Особистий нікнейм: Саня Житомирський
3.Суть скарги: Приношу свої вибачення за згадку родичів, прошу замінити мені блокування на мут, обіцяю більше такого не буде! Надіюсь на ваше розуміння! Дякую!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
5.Дата походження: 07.09.2024

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
1.Нікнейм адміністратора: Максим Касьянович
2.Особистий нікнейм: Саня Житомирський
3.Суть скарги: Приношу свої вибачення за згадку родичів, прошу замінити мені блокування на мут, обіцяю більше такого не буде! Надіюсь на ваше розуміння! Дякую!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
5.Дата походження: 07.09.2024
Вибачаюся за флуд, але ця скарга теж стосується мене, тому що я її написала. Отож, моє прохання не оскаржувати бан даному гравцю, тому що, це вже не перший раз він виражається, і на мою думку, це ще не довгий термін покарання за таке порушення

Хантер Тахіро

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
131
Реакції
214
Бали
48
Вибачаюся за флуд, але ця скарга теж стосується мене, тому що я її написала. Отож, моє прохання не оскаржувати бан даному гравцю, тому що, це вже не перший раз він виражається, і на мою думку, це ще не довгий термін покарання за таке порушення
Ви також виражаєтесь неадекватно до даного гравця, а саме принижуєте його словами, після того як спровокували заливаєте скаргу з обрізаним відео доказам, чому ж тоді ви не покажете повний відео доказ там де з вашого боку була образа даного гравця, та приниження його, радив би вам слідкувати за тим що ви кажете, також адміністрація сама вирішить що їм зробити)

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Ви також виражаєтесь неадекватно до даного гравця, а саме принижуєте його словами, після того як спровокували заливаєте скаргу з обрізаним відео доказам, чому ж тоді ви не покажете повний відео доказ там де з вашого боку була образа даного гравця, та приниження його, радив би вам слідкувати за тим що ви кажете, також адміністрація сама вирішить що їм зробити)
Прошу не оффтопити у скарзі, так як ця скарга вас ВЗАГАЛІ не стосується, покарання я теж отримала, але я не ображала батьків даного ігрового персонажа цієї людини.

Хантер Тахіро

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
131
Реакції
214
Бали
48
Прошу не оффтопити у скарзі, так як ця скарга вас ВЗАГАЛІ не стосується, покарання я теж отримала, але я не ображала батьків даного ігрового персонажа цієї людини.
Це мені каже людина яка перша ж почала офтопити, і ми цьому всьо каже мені не офтопити, дуже не розуміно з вашої сторони, також мене не цікавить скільки у вас йде відкат.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Це мені каже людина яка перша ж почала офтопити, і ми цьому всьо каже мені не офтопити, дуже не розуміно з вашої сторони, також мене не цікавить скільки у вас йде відкат.
Ви знаєте взагалі правила форуму? Ця скарга теж стосується мене, бо я написала жб на даного гравця, краще вивчіть правила, і перед тим пишіть.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вам було видано мінімальне покарання, відбувайте його термін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі