Розглянуто Звернення до розробників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Шадоу

«Vivere militare est»
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
157
Реакції
160
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Розробники
2. Особистий нікнейм: Павлик Малюк
3. Суть скарги:
Приниження фракцій МВС​
Змінення швидкістей авто: Після обнови пофіксили всі автомобілі у тому числі і службові авто. Після обнови службові авто стали дуже повільні і стало майже неможливо догнати порушників так як найшвидший автомобіль "тойота камрі" порівняно з іншими авто майже нічого не їде порівняно з автомобілями гравців, тим самим догнати порушника на авто майже не можливо. Так, є вихід реєстрація особистих автомобілей, але не кожний співробітник має кошти на швидке авто.

Добавлення нового скіна: Після обнови в гру був добавлений скін школьника. Безумовно скін прікольний але попасти по ньому тайзером або зі зброї м4 дуже тяжко, також коли бандит в цьому скіні веде вогонь з авто його фактично не видно і ти навіть не бачиш з відки по тобі стріляють. Також не завжди регає урон коли він сидить в авто так як моделька скіна доволі мала.

Прибирання гранат: Після прибирання гранат з гри відбивати напад на воєнну частину стало дуже складно по ті причині що бандити займають місця за стінками і їх практично не видно, але вони спокійно можуть по вам стріляти. Тим самим відбивати напад стає майже не можливим так як їх вбити або затримати практично не можливо, зате коли ти починаєш попадати по клановцю який за стінкою і в якого 205 хп і бронік тебе встигнуть паро раз вбити. На мою думку додавання гранат дало б хоть якусь перевагу на бандитами.

Зменшення фпс: Після обнови у багатьох гравців і у тому числі в мене сильно впав ФПС і почало сильно фрізити. Коли ти виходиш з авто секунд 5 гра зависає і за той час клановці встигають тебе вбити або втекти. В таких умовах працювати в НПУ або СБУ дуже складно і пропадає бажання не тільки бути в фракції а в загалі грати у гру.

Вбивство економіки​
Багато хто за це говорив але скажу і я. Після обнови змінили швидкість деталей, через це дуже впала швидкість авто і відповідно їхня ціна. Для новачків це звичайно добре але проблема в тому що багато гравців і в тому числі я мали не одне і не два авто а цілі колекції і багато хто втратив великі суми грошей. Уявіть як ви граєте від відкриття проекту ви заробляєте гроші купляєте авто у вас появляється не малий автопарк і в один момент ви втрачаєте більшу половину свого майна. І тепер скажіть чи залишиться у вас бажання продовжувати грати? Багато моїх знайомих і друзів покидають проект через те що вони втратили те що збирали протягом 1.5 року.

Знецінення унікальних предметів​
За довгий період часу гру було додано чи малу кількість унікальних предметів та авто. Дуже багато унікальних предметів та авто було додано в адмін магазин. Я згідний але отримати їх не так просто, але чи лишитися у предмета унікальність? звичайно що ні! Також багато хелувіньських аксесуарів добавили в крафт, так, отримати предмети новим гравцям набагато легше, але чи раді цьому олди які купляти дані предмети з розрахунком що в ним не буде бігати пів серверу? Так само доволі гарний автомобіль зимовго оновлення було додано в догани магазин, для чого?Потрібно розуміти якщо ви добавляєте унікальний предмет він має бути унікальним! Чи приємно було би вам якщо у вас є велика кількість унікальних предметів а потім виявляється що вони вже не унікальні і в два рази дешевші. Як на це мають реагувати просто гравці? Неможна просто унікальні предмети залишити унікальними і не добавляти їх в адмін магазин, донат магазин чи кейси? Саме цим і портиться економіка, так як любий адмін може назбирати на той самий скін чи тачку яку прості гравці отримали рік назад під час івену. Чи гравець який грає 2-3 місяці має те саме що і олд який грає з відкриттям!

Ps: Я в ніякому випадку не засуджую розробників за їхні дії, просто хочу донести інформацію про те що саме портить гру олдам, і чому багато олдів йдуть з проекту, я надіюсь мене почують!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: -

Останнє редагування:

Тайлер Хелл

Смотрящий 02 сервера
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
138
Бали
46
1. Нікнейм адміністратора: Розробники
2. Особистий нікнейм: Павлик Малюк
3. Суть скарги:
Приниження фракцій МВС​
Змінення швидкістей авто: Після обнови пофіксили всі автомобілі у тому числі і службові авто. Після обнови службові авто стали дуже повільні і стало майже неможливо догнати порушників так як найшвидший автомобіль "тойота камрі" порівняно з іншими авто майже нічого не їде порівняно з автомобілями гравців, тим самим догнати порушника на авто майже не можливо. Так, є вихід реєстрація особистих автомобілей, але не кожний співробітник має кошти на швидке авто.

Добавлення нового скіна: Після обнови в гру був добавлений скін школьника. Безумовно скін прікольний але попасти по ньому тайзером або зі зброї м4 дуже тяжко, також коли бандит в цьому скіні веде вогонь з авто його фактично не видно і ти навіть не бачиш з відки по тобі стріляють. Також не завжди регає урон коли він сидить в авто так як моделька скіна доволі мала.

Прибирання гранат: Після прибирання гранат з гри відбивати напад на воєнну частину стало дуже складно по ті причині що бандити займають місця за стінками і їх практично не видно, але вони спокійно можуть по вам стріляти. Тим самим відбивати напад стає майже не можливим так як їх вбити або затримати практично не можливо, зате коли ти починаєш попадати по клановцю який за стінкою і в якого 205 хп і бронік тебе встигнуть паро раз вбити. На мою думку додавання гранат дало б хоть якусь перевагу на бандитами.

Зменшення фпс: Після обнови у багатьох гравців і у тому числі в мене сильно впав ФПС і почало сильно фрізити. Коли ти виходиш з авто секунд 5 гра зависає і за той час клановці встигають тебе вбити або втекти. В таких умовах працювати в НПУ або СБУ дуже складно і пропадає бажання не тільки бути в фракції а в загалі грати у гру.

Вбивство економіки​
Багато хто за це говорив але скажу і я. Після обнови змінили швидкість деталей, через це дуже впала швидкість авто і відповідно їхня ціна. Для новачків це звичайно добре але проблема в тому що багато гравців і в тому числі я мали не одне і не два авто а цілі колекції і багато хто втратив великі суми грошей. Уявіть як ви граєте від відкриття проекту ви заробляєте гроші купляєте авто у вас появляється не малий автопарк і в один момент ви втрачаєте більшу половину свого майна. І тепер скажіть чи залишиться у вас бажання продовжувати грати? Багато моїх знайомих і друзів покидають проект через те що вони втратили те що збирали протягом 1.5 року.

Знецінення унікальних предметів​
За довгий період часу гру було додано чи малу кількість унікальних предметів та авто. Дуже багато унікальних предметів та авто було додано в адмін магазин, я розумію що отримати їх не просто але потрібно розуміти якщо ви добавляєте унікальний предмет він має бути унікальним! Чи приємно було би вам якщо у вас є велика кількість унікальних предметів а потім виявляється що вони вже не унікальні і в два рази дешевші. Як на це мають реагувати просто гравці? Неможна просто унікальні предмети залишити унікальними і не добавляти їх в адмін магазин, донат магазин чи кейси? Саме цим і портиться економіка, так як любий адмін може назбирати на той самий скін чи тачку яку прості гравці отримали рік назад під час івену.

Ps: Я в ніякому випадку не засуджую розробників за їхні дії, просто хочу донести інформацію про те що саме портить гру олдам, і чому багато олдів йдуть з проекту, я надіюсь мене почують!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: -
Поддерживаю, я играю с 5 травня 2023,когда я играл, игра просто е**йшая я у неё играл 24/7, если смотреть время тогда и сейчас, то щас економика сервера очень плохая, предметы с хелловинского ивенту сейчас можна скрафтить, так само катану, которую я брал когда то за 3-4кк а щас её продают по 500к и те самые двигуни, это тупо забирать швидкость авто, я имел е60 которую делал сам она ехала 360 а щас едет очень плохо, нужно минимум 2км что бы разгонять до 310-340, я имел много дорогих одежды и аксов и предметов, с сегодняшней обновой и прошлой и позо прошлой, я утратил майно эти, скины,аксы,предметы на 10кк +-

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,134
Реакції
5,005
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ваші побажання прийнято до уваги та буде розглянуто найближчим часом.
Дякуємо за інформацію.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі