Розглянуто Микола Дайшенко | Багаторазові порушення правил проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Дайшенко
  2. Особистий нікнейм: Андрій Харрісон
  3. Суть скарги:
Почну з початку. Кожен лідер, коли займає посаду, повинен бути ознайомлений з правилами (проєкту) лідерів/замів, та їх не порушувати. Тут я вкажу декілька порушень від президента які я побачив.

Порушення правила 1: 11. Отримати гроші з казни може тільки лідер фракції; (Правила лідерів)
Кожен може подивитись у темі Звітність видачі коштів з Казни, де кошти видаються не лише лідерам організації, навіть у тому випадку коли лідер не має наразі неактиву чи будь якої поважної причини не отримати свої кошти для організації.

Порушення правил 2: 12. Дозволяється брати гроші з казни на викрадення, ГРП, РП тощо (при схваленні ГС/ЗГС);(Правила лідерів)
Теперь знов переходимо по посиланню, де ми можемо бачити конкурс від Президента з призовим фондом больше 1.000.000, та на жодній фіксації не побачити слідкуючую адміністрацію, що вказує на те, що ГС/ЗГС Держ. не був попередженний про РП, та у цьому випадку можливо людина витратила свої кошти, за що ми не будемо її засуджувати. АЛЕ є правило (проєкту) Створення партій: 4.2 Будь-які розіграші на суму від 1.000.000 гривень мають узгоджуватися з Президентом та ГС/ЗГС Державних організацій. а це вже порушення.

Порушення правил 3: 7. Президент має право запропонувати внесення змін в законодавство. При цьому зміни вступають в силу лише після відкритого/закритого голосування Верховної Ради.(Правила лідерів)
3.1 Ось тут кожен може ознайомитись з тим, що після кожного слухання Парламенту була надана звітність, та завдяки цьому можливо подивитись у Законодавчій базі що є закони, котрі були прийняті без участі Парламенту. Ось це, дуже довго тема була під президентом поки її не перевиклав адміністратор.
3.2 Також ще були змінені деякі закони, без участі того самого Парламенту, що також є порушенням цього правила проєкту. Ось тут п 4.4; Тут розділ 1 ст.3

3.3 Внесення до законодавчої бази законів за котрі парламент проголосував проти Ось

Порушення правила 4: 2. Президент зобов'язаний контролювати діяльність кабінету міністрів, парламенту, суду та прокуратури.(Правила лідерів)
Ось тут також хочу звернути увагу на те, що наразі немає кабінету міністрів, та президент вирішив взагалі відмовитись від системної посади Міністр, та зробити якийсь Комітет котрий виконує ту саму роботу, але системно не займає посад міністрів, та не має системної посади взагалі.

Порушення правила 5: 2. Президент зобов'язаний контролювати діяльність кабінету міністрів, парламенту, суду та прокуратури.(Правила лідерів)
Також ще раз зверну увагу на це правило, Президент повинен контролювати діяльність Парламенту, де 18 серпня парламент був розформований президентом, та створений якийсь Кабінет високопосадовців, де наразі в ньому була змінена назва на парламент, але усередині так все залишилось як у <Кабінет високопосадовців>

Порушення правила 6: 4.1. Контроль президента повинен спиратися на правила, подані конституцією.(Правила лідерів)
Знов порушення правил лідерів, а точніше беремо приклад закона від Президента:
Стаття 10. Перехід у власність
Арештоване майно переходить у власність держави без права на повернення.
На що в Конституції маємо статтю
Стаття 15. Кожному гарантується недоторканність житла.
Також не забуваємо що:

Стаття 5. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй

Та нажаль, таких прикладів порушення Конституції від Президента набагато більше, ніж я вказав. Майже у кожному законі є порушення Конституції, при запиті я обов'язково можу допомогти іх знайти.

Порушення правила 7: 6. Лідер не повинен проявляти неграмотність у будь-якому чаті;(Правила лідерів)
Ну ось тут не потрібно довго шукати, беремо останній конкурс від партії, який організовував пан президент. Так, усі ми люди та помиляємось, але не будемо забувати, що це повідомлення дублювалось неодоразово, та потрібно перевіряти що самє відправляється у мегафон. Думаю адміністрація зможе подивитись LOG архів, де зможе подивитись скільки разів дублювалось повідомлення. Та може я перебільшую, та це не була помилка, а було скорочення назви, або інакша назва, але і на це є правило 2. Лідер зобов'язаний дотримуватися офіційно-ділового стилю в грі, а також у листуванні на форумі; І знов це є порушенням.

Порушення правила 8: 6) При видачі коштів потрібно вести відеофіксацію. Та зберігати протягом 72 годин.
Переходимо до інших порушень а точніше Звітність видачі коштів з Казни. Я розумію що не мені ні комі ще, не покажуть фіксацію видачі коштів, але наполягаю взяти цей відеозапис від Президента, та при можливості опублікувати, так як там не має жодної приватної інформації, наприклад як адмін інформація, тощо.

Порушення правила 9: 1.2 За порушення будь-яких правил серверу партія може отримати покарання у вигляді догани/попередження.
Ось ми и добрались до цікавенького... а точніше Правила створення партій. Хочу щоб ви запам'ятали це правило на подальші порушення котрі я буду вказувати, та порахували кількість доган котрі повинна була отримати партія Президента

Порушення правила 10: 2.1 Для офіційного підтвердження лідер партіїі платить 1.000.000 гривень на фонд “Будуємо Україну разом”.
Шановний пан Президент взагалі не пам'ятає, що для створення партій потрібно щось сплачувати, чи просто ігнорує правила для своїх знайомих, тому схвалює партії навіть без внеску Приклад, а це також є порушенням правил проєкту.

Порушення правила 11: 3.Щотижня партія зобов’язана платити членський збір.
І ось перше порушення правил проєкту, від партії президента. Жодного звіту про внески за весь час. Тепер можемо подивитись на інші партії, та зрозуміти чому жодного звіту від них також немає, бо беруть приклад з гаранту конституції!
Рахуємо за весь час партії, шотижня навіть отримуючи по попередженню, за ігнорування цього правила для партії, вже маємо більш ніж 4 догани, та це ще не все...

Порушення правила 12: Кожного тижня лідер партії зобов’язаний звітувати свою роботу у письмовому вигляді на форумі.
Йдемо далі по правилам партій. З 9.06.2024 по 9.09.2024 жодної інформації по проробленій роботі. Додаємо ше покарання за неактивність партії щотижня протягом 3 місяців.

Питання: коли буде видалена партія президента за досягнення 3/3 доган?

Порушення правила 13: 2.2 Кожен депутат представляє інтереси всієї партії в парламенті.
Нажаль, багато відсутніх у парламенті членів партій, та президент користуючись тим, що закони можно приймати самостійно, не ухвалюючи з парламентом, вирішив навіть парламент робити з порушеннями правилах проєкту.

Порушення правила 14: У випадку звільнення депутата партії, вона лишається статусу “офіційної”, всіх привілеїв та дозволів на термін від 5 до 14 днів, в залежності від рішення Парламенту.
Згідно звітності президента у його партії, він повинен був попередити парламент де його партія повинна була лишитися статусу офіційної на строк від 5 до 14 днів. Жодного рішення парламенту ми не побачили, а це свідчить що парламент не був попереджений, що означає партія як і президент порушили правила проєкту.

Питання до адміністрації, чи може лідер котрий порушує таку кількість правил проєкту виконувати свої обов'язки? Можливо за той термін котрий він стояв, повністтю забув усі правила, та потрібно дати шанс іншим кандидатам, що пам'ятають правила проєкту, котрі повністю пов'язязані з їх діяльністю? Тим паче хочу нагадати, що наразі я вказав лище на декілька правил проєкту, та ще не раздивлялись інщі порушення від данного лідера, бо цей список міг бути куди довший...
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Усі докази є на форумі в описі порушень.
  2. Дата походження: Порушення лідера не виправлені, тому дійсні до теперішнього часу.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
На розгляді
Відповідь буде надана протягом 24 годин

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Детально розглянувши вашу скаргу та обговоривши всю ситуацію з лідером ВРУ виношу свій вердикт

Буду йти по порядку та відповідати на кожне його "порушення"
Порушення правила 1: 11. Отримати гроші з казни може тільки лідер фракції; (Правила лідерів)
Кожен може подивитись у темі Звітність видачі коштів з Казни, де кошти видаються не лише лідерам організації, навіть у тому випадку коли лідер не має наразі неактиву чи будь якої поважної причини не отримати свої кошти для організації.
Дана ситуації днями раніше була вирішена з лідером ВРУ та Головним Адміністратором серверу. З Президентом була проведена бесіда та дане правило він прибрав та вподальшому видає кошти лише лідерам організації.
Порушення правил 2: 12. Дозволяється брати гроші з казни на викрадення, ГРП, РП тощо (при схваленні ГС/ЗГС);(Правила лідерів)
Теперь знов переходимо по посиланню, де ми можемо бачити конкурс від Президента з призовим фондом больше 1.000.000, та на жодній фіксації не побачити слідкуючую адміністрацію, що вказує на те, що ГС/ЗГС Держ. не був попередженний про РП, та у цьому випадку можливо людина витратила свої кошти, за що ми не будемо її засуджувати. АЛЕ є правило (проєкту) Створення партій: 4.2 Будь-які розіграші на суму від 1.000.000 гривень мають узгоджуватися з Президентом та ГС/ЗГС Державних організацій. а це вже порушення.
З приводу проведення заходу від партії, то кожного разу перед проведення конкурсу, лідер ВРУ кликав мене у діскорд та повідомляв мені про гроші які будуть видані переможцям цього ж конкурсу.

Ідемо далі. Що стосується публікації законів або ж внесення поправок до них, то як ви вже знаєте що наразі більшість цих законів закріплені на мені та вносилися зміни туди саме мною. Неодноразово були ситуації коли оновлювалися правила UKRAINE GTA/серверу або ж змінювалася іерархія державних організацій. То в такому випадку ці закони були змінені та не вважаю це порушення правил. Так як ви можете розуміти що для Парламенту змінення або внесення поправок через оновлення правил які не стосуються RP світу - не є ІСС причиною. В даній темі у пункті 4.4 можете побачити це, цитую: "4.4. Президент у праві змінити закон, заради суверенітету та забезпечення стабільності та ефективного управління країною." На мою думку те що лідер змінив десь якесь одне слово, для цього не потрібно робити скликання та витрачати на це уйма часу. Також не потрібно забувати що згідно Правил лідерів, Президент може вносити якісь корективи та мати певні права.
3.3 Внесення до законодавчої бази законів за котрі парламент проголосував проти Ось
Дана ситуація також була вирішена під час засідання Парламенту між мною(як ГС Держ) та спікером Парламенту
Порушення правила 4: 2. Президент зобов'язаний контролювати діяльність кабінету міністрів, парламенту, суду та прокуратури.(Правила лідерів)
Ось тут також хочу звернути увагу на те, що наразі немає кабінету міністрів, та президент вирішив взагалі відмовитись від системної посади Міністр, та зробити якийсь Комітет котрий виконує ту саму роботу, але системно не займає посад міністрів, та не має системної посади взагалі.
Посада міністра як ви вказали є системно та на нашому сервері також. Відповідно до зміни іерархії державних організацій лідер ВРУ вирішив замінити лише посади міністра МВС та створити нову посаду Голови комітету з питань правоохоронної діяльності який контролює діяльність НПУ,ЗСУ та Прокуратури. СБУ підпорядковується виключно Президенту, але не потрібно забувати що ми знаходимося у грі та дана фракція знаходиться у МВС. Саме через це була змінена дана посада. МІністр МОЗ,ДСНС та МО залишилися незмінними.

З приводу Парламенту, то я буду спиратися на правило лідерів, а саме на пункт:
4. Президент залишає за собою право регулювати будь-яку політику в Україні (сюди входить і казна).
Таким чином, можна зробити висновок, що лідер ВРУ може самостійно вирішувати дане питання. Що стосується Парламенту, то він був переймінований та розформований мною(як ГС Держ) та лідером ВРУ. Причиною стали численні порушення, постійні конфлікти та некомпетентні парламентарії.
Порушення правила 7: 6. Лідер не повинен проявляти неграмотність у будь-якому чаті;(Правила лідерів)
Ну ось тут не потрібно довго шукати, беремо останній конкурс від партії, який організовував пан президент. Так, усі ми люди та помиляємось, але не будемо забувати, що це повідомлення дублювалось неодоразово, та потрібно перевіряти що самє відправляється у мегафон. Думаю адміністрація зможе подивитись LOG архів, де зможе подивитись скільки разів дублювалось повідомлення. Та може я перебільшую, та це не була помилка, а було скорочення назви, або інакша назва, але і на це є правило 2. Лідер зобов'язаний дотримуватися офіційно-ділового стилю в грі, а також у листуванні на форумі; І знов це є порушенням.
Про дану ситуацію я дізнався лише зараз та зі слів лідерам ВРУ це було зроблено випадково та не через його безграмотність. Не вважаю доречним видавати йому якесь покарання. У випадку подібних ситуацій він його отримає.
Порушення правила 8: 6) При видачі коштів потрібно вести відеофіксацію. Та зберігати протягом 72 годин.
Переходимо до інших порушень а точніше Звітність видачі коштів з Казни. Я розумію що не мені ні комі ще, не покажуть фіксацію видачі коштів, але наполягаю взяти цей відеозапис від Президента, та при можливості опублікувати, так як там не має жодної приватної інформації, наприклад як адмін інформація, тощо.
Для того щоб запросити докази та ще й опублікувати їх необхідні бути підстави або ж причина. У ваших словах я її не побачив.
Порушення правила 10: 2.1 Для офіційного підтвердження лідер партіїі платить 1.000.000 гривень на фонд “Будуємо Україну разом”.
Шановний пан Президент взагалі не пам'ятає, що для створення партій потрібно щось сплачувати, чи просто ігнорує правила для своїх знайомих, тому схвалює партії навіть без внеску Приклад, а це також є порушенням правил проєкту.

Порушення правила 11: 3.Щотижня партія зобов’язана платити членський збір.
І ось перше порушення правил проєкту, від партії президента. Жодного звіту про внески за весь час. Тепер можемо подивитись на інші партії, та зрозуміти чому жодного звіту від них також немає, бо беруть приклад з гаранту конституції!
Рахуємо за весь час партії, шотижня навіть отримуючи по попередженню, за ігнорування цього правила для партії, вже маємо більш ніж 4 догани, та це ще не все...
За ці порушення лідер отримає дві догани та усі кошти які не були перераховані на бюджет казни, будуть перераховані найближчим часом та звітність буде подана у відповідну тему.
Порушення правила 12: Кожного тижня лідер партії зобов’язаний звітувати свою роботу у письмовому вигляді на форумі.
Йдемо далі по правилам партій. З 9.06.2024 по 9.09.2024 жодної інформації по проробленій роботі. Додаємо ше покарання за неактивність партії щотижня протягом 3 місяців.

Питання: коли буде видалена партія президента за досягнення 3/3 доган?

Порушення правила 13: 2.2 Кожен депутат представляє інтереси всієї партії в парламенті.
Нажаль, багато відсутніх у парламенті членів партій, та президент користуючись тим, що закони можно приймати самостійно, не ухвалюючи з парламентом, вирішив навіть парламент робити з порушеннями правилах проєкту.
Що стосується цих двох ситуацій. Про них я(як ГС Держ) був повідомлений та сталося це через декілька поважних причин. Микола Дайшенко(Президент) певний час був в тривалому неактиві через деякі проблеми які я не буду оголошувати у даній темі. За цей час багато учасників партії було знято або звільнено з посади та його партія стала тимчасово неактивна. Також потрібно не забувати що лідер ВРУ має та приділяє достатньо багато часу грі(я як ГС Держ неодноразово за цим спостерігав) та в нього фізично може не вистачати часу на звітність партії. На даний момент партія активно подає звітність та працює. Одразу після неактиву Миколи з ним була бесіда та у випадку подібних порушень він би отримував покарання.
Порушення правила 14: У випадку звільнення депутата партії, вона лишається статусу “офіційної”, всіх привілеїв та дозволів на термін від 5 до 14 днів, в залежності від рішення Парламенту.
Згідно звітності президента у його партії, він повинен був попередити парламент де його партія повинна була лишитися статусу офіційної на строк від 5 до 14 днів. Жодного рішення парламенту ми не побачили, а це свідчить що парламент не був попереджений, що означає партія як і президент порушили правила проєкту.
Судячи з ваших слів ви спиралися на правило лідерів. Це правило на мою думку є дуже спірним. Так як в ньому не вказано що Президент зобов'язаний згідно цих самих правил повідомляти Парламент. Знову ж таки на мою думку більш доречним було б подати заявку на Імпічмент Президента за приховування неактивності партії.

Прийдемо до висновку вашої скарги. Лідер отримає дві догани. У вашій скарзі є багато пунктів які на вашу думку порушив лідер ВРУ. Однак всі ці правила не є серйозним порушення правил
UKRAINE GTA, за які б можно було б зняти лідера з посади.
Сподіваюся я вам максимально детально відповів на кожне порушення лідера.

Дякую за звернення!

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі