Розглянуто оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
  3. Суть скарги:Доброго Дня мене забанили по причині всім відомій це образи проєкту які були з мого тік ток акаунту але не мною тому я приношу щирі вибаченя за ситуацію яка призошла за образи я не коли не сказавби таке на проєкт в який я грав 24.7 мені все подобається тоді чому я маю щось казати я дуже хочу грати дальше в гта спокійно я обіцяю що від мене не буде таких масових порушень я не буду заважати грати іншим гравцям я буду насолоджуватись прекрасною грою та спокійно грати так як я не мало часу вже від сидів в бані яб дуже хотів щоб ви мене розблокували та я спокійно міг грати в цю гру вибачте щераз що така ситуація сталась...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.09.24

Pysiryok

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
59
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
  3. Суть скарги:Доброго Дня мене забанили по причині всім відомій це образи проєкту які були з мого тік ток акаунту але не мною тому я приношу щирі вибаченя за ситуацію яка призошла за образи я не коли не сказавби таке на проєкт в який я грав 24.7 мені все подобається тоді чому я маю щось казати я дуже хочу грати дальше в гта спокійно я обіцяю що від мене не буде таких масових порушень я не буду заважати грати іншим гравцям я буду насолоджуватись прекрасною грою та спокійно грати так як я не мало часу вже від сидів в бані яб дуже хотів щоб ви мене розблокували та я спокійно міг грати в цю гру вибачте щераз що така ситуація сталась...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.09.24
За порушення ти завжди таке говориш, що не будеш більше порушувати, а в дс забув що писав на разрабів?)

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
За порушення ти завжди таке говориш, що не будеш більше порушувати, а в дс забув що писав на разрабів?)
Ого да як інтересно узнавати інформацію про себе про свої действія можеж мені скинути скріни що я щось там писав ?

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Переглянули ваш випадок з ГА,та прийшли до спільного рішення щодо вашого покарання!
Ми почули вас у всеможливих каналах зв'язку,також ваші вибачення та готові надати вам оскарження.

Скорочуємо вам термін до 30 діб.
Сподіваємось надалі ми не побачимо такої поведінки,та ви виправитесь,не порушуючи правил UKRAINE GTA.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі