Розглянуто №283 | Порушення затримання та Вихід з гри під час рп, ID 6781912

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
301
Бали
66
  1. Нікнейм гравця: ID 6781912
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Виконував БП на фурі, так як я був в реальному житті на роботі, немав змоги включити на фулл гру звук, порушивши даний співробітник хотів мене зупинити (Так як в мене не було звуку в грі я неміг аж ніяк почути що він включав, і чи по правилах включав) На відео чітко видно що поліцейську машину вперше я побачив тільки коло зони вигрузки (Заправки) , після чого він одразу перекриває дорогу (Хотя я навіть і не хотів втікати) виходить з автомобіля та одразу ж витягує мене з Трака, після чого я його повідомив в оффтоп чат що я граю без звука, на що він не відреагував, і дальше почав розмовляти в мікрофон.
    Так як ситуація йшла, я включив звук, так як не хотів затримання та хотів почути причину за яку мене хочуть зааерштувати, як виявилося причиною стало "Їзда по тротуарах" хотя за це немають право садити. Після дискусії данний співробітник не стримав свої емоції і почав виражатися неадекватно, хотя так як він по формі він немає на це право.
    P.s Адмін який буде розглядати скаргу, не забувай що кланівці це є неоф організації, тобто грубо кажучи бандити, і в їх лексекон може входити нецензурна лексика.
    Також співробітник взяв просто вийшов з гри, тобто покинув гру під час РП-процесу (Warn<3).
  4. Докази (скріншот/відео): Відео 1 Відео 2 (Так як відео не є довгими, Тайм-кодів не потрібно.)
  5. Дата порушення: 09.10.2024

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: ID 6781912
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Виконував БП на фурі, так як я був в реальному житті на роботі, немав змоги включити на фулл гру звук, порушивши даний співробітник хотів мене зупинити (Так як в мене не було звуку в грі я неміг аж ніяк почути що він включав, і чи по правилах включав) На відео чітко видно що поліцейську машину вперше я побачив тільки коло зони вигрузки (Заправки) , після чого він одразу перекриває дорогу (Хотя я навіть і не хотів втікати) виходить з автомобіля та одразу ж витягує мене з Трака, після чого я його повідомив в оффтоп чат що я граю без звука, на що він не відреагував, і дальше почав розмовляти в мікрофон.
    Так як ситуація йшла, я включив звук, так як не хотів затримання та хотів почути причину за яку мене хочуть зааерштувати, як виявилося причиною стало "Їзда по тротуарах" хотя за це немають право садити. Після дискусії данний співробітник не стримав свої емоції і почав виражатися неадекватно, хотя так як він по формі він немає на це право.
    P.s Адмін який буде розглядати скаргу, не забувай що кланівці це є неоф організації, тобто грубо кажучи бандити, і в їх лексекон може входити нецензурна лексика.
    Також співробітник взяв просто вийшов з гри, тобто покинув гру під час РП-процесу (Warn<3).
  4. Докази (скріншот/відео): Відео 1 Відео 2 (Так як відео не є довгими, Тайм-кодів не потрібно.)
  5. Дата порушення: 09.10.2024
Навіть якщо ви "бандит" ви не маєте права використовувати нецензурну лексику так як це порушує правила сервера

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
розлянувши вашу скаргу, бачу наступне:
У гравця Олександр Федюшко
[6781912] було втрачено зв'язок з сервером через нестабільність інтернет-з'єднання, проте гравець, отримує усне попердження і якщо ситуація повторюється - отримує покарання згідно правил сервера.
Порушень затримання не помічено.

Також, гравець Рагнар Хелл
[6778059] отримує покарання у вигляді муту на 60 хвилин за порушення правил UkraineGTA, а саме:
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

| РОЗГЛЯНУТО |

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі