Зачинено За що бан?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Ляшко

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
0
Бали
4
Добрый день. хочу дізнатися за що бан? Я проходив завдання і працював таксистом. Возив товариша але не далеко, лише щоб скоріше закінчити завдання... Кожен так робить і за це мені бан? Скільки ви ще будете мене банить, хіба це порушення якесь, я працював і виконував закази. Гра дозволяє це робити! Звідки я знав що так не можна? Ви не могли б мені хоча б попередження зробити? Навіщо робити можливим таке проходження в грі і за це бан давать... так і ще й на місяць. Я сьогодні тільки після бану, создав новий акк.... дякую вам велике... Зніміть будь-ласка бан! В подальшому я буду знати що за таке може бути покарання. Мені навпаки говорили так робить і ніхто про бан не говорив за це! Дякую за вашу працю і розуміння.
Нік: Вова Антиклікер
адмін: Serega_Extra-CP
Сервер: Центральна Україна

Вкладення

• IMG_20241022_140334_880.jpg
    IMG_20241022_140334_880.jpg
    413.5 Кб · Перегляди: 78

Василь Ляшко

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
0
Бали
4
Добрый день. хочу дізнатися за що бан? Я проходив завдання і працював таксистом. Возив товариша але не далеко, лише щоб скоріше закінчити завдання... Кожен так робить і за це мені бан? Скільки ви ще будете мене банить, хіба це порушення якесь, я працював і виконував закази. Гра дозволяє це робити! Звідки я знав що так не можна? Ви не могли б мені хоча б попередження зробити? Навіщо робити можливим таке проходження в грі і за це бан давать... так і ще й на місяць. Я сьогодні тільки після бану, создав новий акк.... дякую вам велике... Зніміть будь-ласка бан! В подальшому я буду знати що за таке може бути покарання. Мені навпаки говорили так робить і ніхто про бан не говорив за це! Дякую за вашу працю і розуміння.
Нік: Вова Антиклікер
адмін: Serega_Extra-CP
Сервер: Центральна Україна
Закрийте будь ласка цю заявку!

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Скарга закрита за проханням автора
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі