Відмовлено Для ГА/ЗГА. Олексій Ксьондз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
49
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Павло Буданов, Олексій Ксьондз
  2. Особистий нікнейм:Моджахед Абсалютовіч
  3. Суть скарги:На Мене Поступила Скарга від Гравця Станислав Боклан, За Те Що я йому погрожував, Я Та Станислав Боклан Були в Фракції ЗСУ, Після Того Як Йому Погрожував він мене звільнив, Та Подав На Форум на мене скаргу, а саме у розділ :Скарги На Гравців Без Організації: Адміністратор Олексій Ксьондз Переніс скаргу у Розділ :Скарги На Гравців в Держ.Орг: Після Того Мене Заблокував Адміністратор Павло Буданов На 2 Неділі , Скажіть Якого .... Адміністратор Олексій Ксьондз Переніс Скаргу у Розділ :Скарги На Гравців В Держ Орг:?,
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нате
  5. Дата походження:23.10.2024

Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
49
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Павло Буданов, Олексій Ксьондз
  2. Особистий нікнейм:Моджахед Абсалютовіч
  3. Суть скарги:На Мене Поступила Скарга від Гравця Станислав Боклан, За Те Що я йому погрожував, Я Та Станислав Боклан Були в Фракції ЗСУ, Після Того Як Йому Погрожував він мене звільнив, Та Подав На Форум на мене скаргу, а саме у розділ :Скарги На Гравців Без Організації: Адміністратор Олексій Ксьондз Переніс скаргу у Розділ :Скарги На Гравців в Держ.Орг: Після Того Мене Заблокував Адміністратор Павло Буданов На 2 Неділі , Скажіть Якого .... Адміністратор Олексій Ксьондз Переніс Скаргу у Розділ :Скарги На Гравців В Держ Орг:?,
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нате
  5. Дата походження:23.10.2024
Мене Не було в Фракції около 24 годин, хоча він переніс скаргу

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю

Відбувайте термін покарання за погрози, а також постійні порушення правил серверу.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі